Poartă pentru garaj din tablă

Poarta de garaj și porțile cu două caturi le oferim în cea mai înaltă calitate și le fabricăm întotdeauna la dimensiunea conform cererii clientului. Prioritățile noastre cele mai importante sunt calitatea înaltă de execuție și durata scurtă de realizare.

Selecție după parametri Afișare 1 - 16 din 20 rezultate
Ordonare după preț
Lățimea

Porți pentru garaj cu un cat și cu două caturi

Porțile cu caturi reprezintă o opțiune perfectă în cazul, în care nu vreți să pierdeți nici un fel de spațiu în garaj, sau sunteți limitați de înălțimea pragului datorită a tot felul de piedici. Construcția lor este simplă, stabilă și nezgomotoasă. Porțile cu două caturi se recomandă la garajele, la care datorită înălțimii mici nu există posibilitatea montajului unei porți rabatabile.

Poartă pentru garaj rabatabilă

Porțile de garaj rabatabile BLACHTRANS reprezintă cea mai economicoasă soluție pe piață. Datorită tehnicii simple se pot amplasa practic la orice garaj. Sunt fabricate din oțel, fapt datorită căruia sunt rezistente la deteriorarea mecanică, condiții climaterice sau la efracție. Pentru trecerea simplă fără necesitatea deschiderii întregii porți, recomandăm completarea porții cu o ușă de intrare. Pentru deschidere folosim un sistem de comandă simplu și de calitate.