Plechová garáž 9x6 m – pozink/výklopná vrata
Client Advisor

Pregătirea fundației de sub garajul metalic

Înainte de livrarea garajului, fiecare client trebuie să pregătească el însuși substratul, mai jos găsiți câteva soluții care vă vor ajuta să pregătiți corect zona de sub garajul metalic.


ATENȚIE: Indiferent de pregătirea pe care o alegeți, suprafața de sub garajul din metal ar trebui să fie NIVELATĂ


Turnarea betonului

Cea mai bună soluție este turnarea betonului, cu 20 cm mai mare decât dimensiunile garajului. Turnarea betonului asigură cea mai mare stabilitate a garajului instalat și mărește “curățenia” în timpul utilizării acestuia.

Fundații

La fel de bună ca și șapa este construcția unei baze din beton. Baza garantează o stabilitate ridicată a garajului instalat.

Blocuri din beton

De asemenea, puteți seta și egaliza 6 tipuri de blocuri de beton (pentru un garaj): pavaj, cărămidă, dale. Dacă garajul este mai mare, numărul de blocuri de beton trebuie să corespundă în mod adecvat dimensiunilor garajului.

După asamblare, fiecare client trebuie să ancoreze de unul singur garajul. În plus, componentele structurale, care sunt acoperite cu grund, trebuie acoperite cu un strat de tencuială.

Blocuri din beton

Fundații

Turnarea betonului

 

Garaje, hale de depozit, depozite pe șantier, adăposturi, șoproane, porți rabatabile garaj și cuști pentru câini – asigurăm transport și montaj GRATUITE