Plechová garáž 6,5x7m – grafit tmavý matný/špinavě bílá
Consultant pentru clienți

Recomandări pentru alegerea ușii de garaj

Poarta de garaj își pune amprenta semnificativ asupra designului casei, protejează incinta garajului de factorii climatici, și este un echipament care trebuie să funcționeze zilnic, pe o perioadă îndelungată. Considerate structuri pur funcționale, ușile de garaj au astăzi un rol important în îmbunătățirea esteticii unui garaj.

 Uşile de garaj reprezintă un detaliu semnificativ în designul oricărui garaj auto şi trebuie să îndeplinească atât caracteristici tehnice pentru a fi practice, dar şi funcţionale, cât şi pentru a satisface preferinţele clienților. 

Ușa de garaj – dimensiuni, spații de montaj

De obicei, se construiește garajul (inclusiv golul de intrare în garaj) iar apoi se caută o ușă de garaj. Dacă garajul dumneavoastră este neîncălzit și undeva în plan secundar, puteți opta pentru ușa basculantă sau ușa rulou.
Dacă garajul face corp comun cu casa și este încălzit, acordați mai multă atenție ușii secționale de garaj. Dacă ușa de garaj este la fațada casei și intrarea se face direct din stradă, atunci viteza de deschidere și siguranța antiefracție reprezintă factori suplimentari de care trebuie să țineți cont. Ușa de garaj se montează pe structura de rezistență a casei.
Dacă golul de intrare în garaj nu este realizat de la început conform acelor dimensiuni standard, ajustarea lor ulterioară presupune improvizații nefiabile și desigur, costuri suplimentare. Bineînțeles, dacă vă alegeți garajele metalice de la firma noastră, atunci calitatea lor este garantată, inclusiv cea a ușilor.

Ce ar trebui să aveți în vedere înainte de a achiziționa uși garaj?

Recomandăm a se avea în vedere următoarele detalii:

• Izolația termică (dacă este necesară)
• Culoarea ușii – să se potrivească cu cea a întregii construcții
• Nivelul de securitate – pentru că nu doriți ca ușa să reprezinte o cale facilă de acces în interiorul garajului dvs. după ce ați încuiat
• Tipul de acționare al ușii – vertical/orizontal/culisant
• Dimensiunea ușii – este vorba de o dimensiune corectă, care să asigure îmbinarea perfectă a ușii cu pereții garajului
• Amplasarea garajului
• Garanția oferită de producător – firma noastră oferă garanția produsului și a montajului

Uși de garaj – cum alegeți culoarea potrivită

Dacă nu doriți ca ușile de garaj să iasă foarte mult în evidență, ar trebui să alegeți o culoare foarte apropiată de tencuiala casei.
Culoarea și materialul din care sunt făcute modelele de uși de garaj pot fi alese în funcție de stilul arhitectural al casei și pot avea un impact vizual puternic, dacă decideți să le accesorizați în același ton cu restul elementelor care compun garajul auto.
În cazul unor case personalizate ușa de garaj face parte din profilul arhitectural și este indicat să aibă o culoare prin care să iasă în evidență. Totuși, marea majoritate a caselor au uși de garaj standard în culori neutre în concordanță cu tonurile de culoare ale casei. Prin urmare, producătorii de porți de garaj vă oferă acum mai multe opțiuni în materie de stil și materiale referitoare la ușile de garaj, pentru a îmbunătăți aspectul estetic al casei dumneavoastră, cum ar fi ușa de garaj 3,5x4m verde sau ușa de garaj 2,5×2 m – maro.

Întreținerea și protejarea ușilor de garaj

Costurile unei uși de garaj sunt eficientizate la maxim, întrucât este o ușă realizată la o dimensiune standard, cu pierderi reduse de material. Veți vedea că aceasta nu este numai accesibila ca preț, ci și fiabilă.
Atunci când vorbim despre construirea unui garaj ideal, ne gândim la diverse materiale care pot satisface preferinţele noastre. Un material pe care îl puteţi lua în considerare este metalul. Acesta oferă mai multe avantaje faţă de uşile din lemn. Majoritatea oamenilor preferă adesea lemnul, pentru că pare elegant, însă un garaj cu uşi din metal poate fi mult mai avantajos pentru dumneavoastră.

Pentru o durată de viață mai lungă este recomandat ca măcar o dată pe an să se spele panourile si garniturile de cauciuc cu o cârpă umedă, iar elementele mecanice (role, șine de ghidare, arcuri) să fie curățate de praf și să fie bine unse cu vaselină.

În concluzie

Vindem porți și uși de garaj la cea mai înaltă calitate și le fabricăm întotdeauna la dimensiunea preferată de client. Prioritățile noastre cele mai importante sunt calitatea înaltă de execuție și durata scurtă de realizare. O paletă bogată de culori și designul variat vă permite să ajustați toate elementele uşilor de garaj la necesităţile proprii. Mulțumită standardului de culori oferit, elementele combinate vor fi în conformitate cu preferințele clienților.

Garaje, hale de depozit, depozite pe șantier, adăposturi, șoproane, porți rabatabile garaj și cuști pentru câini – asigurăm transport și montaj GRATUITE