Plechová garáž 9x8m - bílá/grafit
Consultant pentru clienți

Sfaturi pentru curățenia de primăvară din garaj

Din punctul nostru de vedere, aceasta e perioada perfectă pentru a face ordine în garaj, din acest motiv am pregătit câteva sfaturi să te ajute. Gândește-te la nevoile tale și concentrează-te pe realizarea unui sistem de organizare care să te ajute sa îl urmezi mereu, indiferent ce ai depozita în garaj. Pentru o organizare mai eficientă a garajului, iți recomandăm următoarele soluții practice:

 • Dacă intenționezi să dai un aer proaspăt garajului, un strat de vopsea în culori deschise și pastelate va lumina orice spațiu. Te sfătuim sa optezi pentru alb, crem sau galben pal. Acestea vor atrage lumina naturală, iar spațiul va fi nu doar curat, ci și luminos. De asemenea, noile piese de mobilier pe care le realizezi pentru garaj, le poți vopsi în funcție de noul decor. Astfel, garajul va arăta mereu organizat și deschis.

 • Pentru depozitarea obiectelor mici, a uneltelor specifice sau obiectelor vechi sunt recomandate cutiile de plastic sau din carton. Pentru depozitarea corecta a substantelor toxice, alegeți o cutie metalică și sigură, cu posibilitatea de închidere cu lacăt. Este mai bine sa previi orice accident.

 • În cazul în care găsești piese de mobilier pe care nu le mai folosești, le poți reutiliza pentru o mai bună organizare a spațiului. Ușile vechi pot deveni rafturi sau sisteme de bază pentru uneltele prinse în cârlige. Dulapurile vechi pot fi transformate în unități de depozitare pentru obiecte voluminoase.

 • Pentru zona de atelier vei avea nevoie de ceva mai mult spațiu. Atât de lucru, cât si de depozitare. Pentru unelte, un sistem de depozitare prins pe perete sau un dulap de scule va fi suficient. Un dulap mobil îți va fi de mare ajutor atunci cand lucrezi în afara garajului.

 • Poti alege și dulapuri metalice pe roți. Pe lângă faptul că sunt rezistente, acestea sunt și foarte practice, fiind foarte ușor de mutat dintr-un loc în altul. În rafturile metalice poți pune cutii mici din plastic în care poti depozita diverse obiecte precum cuie, piulițe sau șuruburi de diferite dimensiuni.

De ce să alegeți garaje metalice?

Garajele pot fi construite din diferite materiale precum lemn, BCA, beton, materiale metalice și chiar cărămidă.
Garajele metalice oferă foarte multe avantaje utilizatorului, între care securitate, durabilitatea construcției, dar și protecție împotriva factorilor de mediu și chiar împotriva incendiilor.
De asemenea, transportul pieselor necesare construcției garajelor metalice se realizează extrem de ușor, datorită greutății reduse, iar timpul de construcție este redus, în comparație cu timpul necesar pentru a realiza garaje din beton. Spre exemplu, puteți arunca o privire la 
modelele de garaj din tabla zincata cu usa basculanta, dar și la modelele de garaj din tabla cutata stejar auriu

Prețul garajelor metalice pornește de la suma de 2000 de lei, ele reprezentând soluții accesibile pentru buzunarul oricui. Instalarea unui garaj metalic se poate realiza atât pe o fundație special pregătită, dar și pe terenuri nivelate. Garajele metalice pot fi realizate sub forma unui cadru sau a unei construcții sudate. Acesta din urmă este mai durabil și mai stabil și se aliniază mai ușor. În plus, garajele metalice nu necesită îngrijire constantă. Acesta este un mare avantaj, în comparație cu celelalte două alternative, ce necesită întreținere periodică și recondiționare pentru a-și păstra funcționalitatea și aspectul estetic impecabil.

Din punct de vedere legal, garajele metalice nu sunt considerate structură monolită, prin urmare ele pot fi montate si utilizate cu ușurință, fără să necesite o autorizație de construcție sau alte tipuri de documentație specializată în acest domeniu.

Care sunt avantajele garajelor metalice?

 • se montează repede
 • permit demontarea și reamplasarea facile
 • nu necesită documentație specializată
 • nu necesită îngrijire constantă cum necesită alte tipuri de garaje
 • costuri scăzute de cumpărare și mentenanță;
 • greutate relativ ușoară

În concluzie

Cu puțină răbdare și creativitate îți poți transforma garajul într-un spațiu plăcut care te ajută să îți petreci timpul liber într-un mod plăcut!

Indiferent de material, daca doriți un garaj metalic pentru a oferi adăpost mașinii dumneavoastră, sau pentru a depozita diferite unelte, ideal este sa apelați la serviciile unei firme specializate în fabricarea garajelor metalice. Datorită dezvoltării dinamice, societatea noastră, vine în întâmpinarea clienţilor, cu o gamă foarte largă de garaje metalice, magazii şi alte construcţii metalice cu structură uşoară. Prioritățile noastre sunt: calitatea înaltă de execuție și durata scurtă de realizare.

În plus,la noi transportul și montajul sunt gratuite.

 

Doresc ofertă!