Plechová montovaná garáž 5x3 - pozinkovaná
Consultant pentru clienți

Sfaturi pentru protecția și siguranța mașinii pe perioada verii

Ce putem face pentru a ne proteja mașina personală în cel mai bun mod?

Verificările periodice, asigurarea elementelor potrivite tipului de mașină pe care îl ai și intervenția imediată asupra oricărei probleme apărute, reprezintă pașii esențiali pentru îngrijirea mașinii tale.

În condițiile în care prețul autovehiculelor nu este deloc neglijabil, este important ca fiecare proprietar sa ia în considerare varianta de a-și proteja bunul prin adăpostirea acestuia într-un garaj.

Care e cea mai bună metodă de construcție a garajului dumneavoastră?

Garajele auto se pot construi din diferite materiale precum lemn, BCA, beton, materiale metalice și chiar căramidă.

Sunt multe aspecte care trebuie luate în considerare pentru a alege cea mai potrivită metodă de construcție pentru dumneavoastră, iar totul se rezumă la o transparenţă cât mai mare a informaţiei.

Alegerea modului de construcție a garajului auto depinde de mai multe criterii, cum ar fi mărimea spațiului disponibil, cât și bugetul de care dispuneți. În plus, transportul pieselor necesare construcției garajelor metalice se realizează extrem de ușor, datorită greutății reduse, iar timpul de construcție este redus, în comparație cu timpul necesar pentru a realiza garaje din beton. Instalarea unui garaj metalic se poate realiza atât pe o fundație special pregătită, dar și pe terenuri nivelate. Produsele metalice pentru rezistență sunt asemănătoare cu structurile din cărămidă.

Atunci când stabiliți dimensiunile garajului auto, este extrem de important să cunoașteți dinainte numărul de mașini pe care doriți să îl adăpostiți în acesta. În general, dimensiunile minime pentru un garaj pleacă de la 3m lățime și 5m lungime. Dimensiunile optime sunt de 3.5m lățime și 6m lungime. Înălțimea minimă a garajului este de 2.1m, cea mai potrivită fiind cea de 2.5m.

În general, pe lângă depozitarea mașinii, este recomandat să alocați spațiu și pentru alte obiecte: scule, biciclete, unelte pentru grădinărit etc. Ținând seama de acești factori, puteți alege dimensiunile potrivite situației dumneavoastră.

Care sunt aspectele de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți garajul?

În cazul în care garajul face parte din casă şi doriţi să asortaţi uşa garajului cu restul casei specialiştii din domeniu spun că nu există o regulă, totul depinde de gustul şi dorinţa dumneavoastră, important este să fie o armonie între cele două construcţii. Combinatia potrivită de culori va oferi garajului dumneavoastră personalitate. Puteți utiliza culori de tip blocaj (luând diferite nuanțe de aceeași culoare) pentru a vă face ușile de garaj să se potrivească cu pereții garajului.

Considerate structuri pur functionale, ușile de garaj au astăzi un rol important în îmbunătățirea esteticii unui garaj. Uşile de garaj reprezintă un detaliu semnificativ în designul oricărui garaj auto şi trebuie să îndeplinească atât caracteristici tehnice pentru a fi practice, dar şi funcţionale, cât şi pentru a satisface preferinţele tale.

Pentru mai multe variante de preț, culori și dimensiuni vă invităm să consultați opțiunile puse la dispoziție de noi, cu mențiunea că, la cerere, ușile de garaj pot fi personalizate conform gusturilor, preferințelor și nevoilor clientului nostru.

Garaje metalice – preț

Avem o ofertă extinsă ce cuprinde garaje auto moderne, fiind vorba de construcții fabricate din panouri orizontale în culori moderne, cu un set complet de prelucrare și acoperiș din tablă cu posibilitatea de instalare a porților, care se ridică automat.

Oferim garaje metalice, pentru a corespunde nevoilor dumneavoastră, la cel mai mic preț de pe piață. Datorită dezvoltării dinamice, societatea noastră, vine în întâmpinarea clienţilor, cu o gamă foarte largă de garaje metalice, magazii şi alte construcţii metalice cu structură uşoară.

Prețurile unui garaj metalic variază în funcție de dimensiuni și de tipul de tablă aleasă (zincată sau acrilată), întrucât acestea diferă atât din punct de vedere al rezistenței, cât și ca aspect. Orientativ, puteți găsi modele de garaj din tabla zincată cu ușă basculantă cât și modele de garaj din tablă cutată stejar auriu și alte nuanțe moderne ce pornesc de la suma de 2000 de lei, ele fiind soluții accesibile pentru buzunarul oricui.

Indiferent de material, în cazul în care vă doriți un garaj metalic pentru a oferi adăpost mașinii dumneavoastră, sau pentru a depozita diferite unelte, ideal este sa apelați la serviciile unei firme specializate în fabricarea garajelor metalice. Avem un personal calificat și de încredere, ce este răspunzător de montarea și predarea garajelor comandate.
Produsele noastre sunt durabile, funcționale și sigure pentru fiecare utilizator. În plus, transportul și montajul sunt gratuite.

Garajele metalice oferă foarte multe avantaje utilizatorului, între care:

• securitate;
• durabilitatea construcției;
• protecție împotriva factorilor de mediu și chiar împotriva incendiilor.
• permit demontarea și reamplasarea facilă
• nu necesită documentație specializată
• nu necesită îngrijire constantă cum necesită alte tipuri de garaj
• costuri scăzute de cumpărare și mentenanță