Plechová garáž 3x5m - zlatý dub/ výklopná vrata
Consultant pentru clienți

Top 10 mașini fiabile second-hand

Sunteți în căutare de mașini fiabile? În articolul de astăzi, vom face un top 10 mașini fiabile, pentru a avea o imagine de ansamblu asupra acestei categorii de autoturisme.

Garaje Metalice pune la dspoziția dumneavoastră cele mai bune și rezistente garaje, la cele mai bune prețuri. Garajele Metalice sunt la mare căutare de toți oamenii ce dispun de o curte generoasă. În această construcție metalică poți depozita diverse lucruri, de la unelte de grădinărit, până la biciclete sau trotinete. De asemenea, mașina va fi protejată constant în garaj de factorii meteorologici nefavorabili.

Top 10 mașini fiabile second-hand

În articolul de astăzi, vă vom prezenta top 10 mașini fiabile second-hand. Multă lume înclină să cumpere mașini second-hand, în detrimentul mașinilor noi.

1.    Toyota Yaris

Toyota Yaris – 2021 – 2020 – se află în topul 10 mașini fiabile second-hand. Este un autoturism fiabil, disponibil și în varianta de hibrid. Acesta combină un motor de 1,5 l pe benzină cu unul electric, pentru un total de 100 CP. Consumul redus face din această mașină una perfectă pentru deplasările atât prin oraș, cât și în afara acestuia.

2.    Mazda

Mașinile din gama Mazda sunt printre cele mai fiabile mașini. Este un autoturism japonez, fiind rezistent și potrivit pentru orice persoană. Mazda îți oferă confortul pe care îl dorești, mai ales atunci când parcurgi distanțe mari cu mașina. Este o mașină cu un plus de eleganță și strălucire, care se va face remarcată pe stradă.

3.    Honda

Honda este o mașină care face parte din topul mașinilor fiabile second-hand, care, cu siguranță te va mulțumi din toate punctele de vedere. Este un autoturism potrivit pentru călătorii lungi, precum și pentru deplasările scurte prin oraș, având o economie de combustibil competitivă, dar și sisteme de propulsie energice. Este o mașină care se diferențiază de restul mașinilor de pe piață, prin fiabilitatea și rezistența componentelor din care este realizată.

4.    Kia

O mașină care se bucură de o popularitare mare în topul mașinilor fiabile second-hand este Kia. Este o mașină fiabilă cu absorbție excelentă a șocurilor, fapt ce o face foarte rezistentă. Acest autoturism are o fiabilitate medie spre mare, care nu te va costa mulți bani, atunci când vine vorba de reparații.

5.    Audi

O mașină îndrăgită de foarte multe persoane și care se numără în rândul mașinilor fiabile second-hand este Audi. Este un autoturism cu un nivel ridicat de eleganță, atât la interior, cât și la exterior. Ultimele modele vin cu o tehnologie avansată cu o performanță și un sistem comercial cu tracțiune integrală Quattro. Atunci când vine vorba de achiziția unei mașini second-hand, oamenii inclină spre această marcă, pentru că este potrivită atât pentru distanțele lungi, cât și pentru deplasările scurte prin oraș.

6.    Hyundai i30

O mașină fiabilă și cu o eficiență sporită este Hyundai i30. Cei care aleg această mașină se vor bucura de un interior elegant și spațios, precum și de un sistem performant de siguranță. Sistemele avansate de conectivitate fac din această mașină una perfectă pentru cei ce doresc ceva nou și modern. De asemenea, noul i30 dispune de sisteme avansate de siguranță și conectivitate, de o gamă diversificată de motorizări, precum și de un design impunător, dar totodată elegant.

7.    Volkswagen Golf 6

Volkswagen Golf 6 este o mașină fiabilă, fiind un reprezentativ pentru segmentul de hatchback. Este un autoturism care te va atrage prin liniile elegante și fiabilitate sporită, mai ales dacă optezi pentru o cutie manuală. De asemenea, cea mai echilibrată motorizare este 1.8 TSI de 160 cai și cutie manuală.

8.    Skoda Octavia Tour

Topul mașinilor fiabile second-hand continuă cu Skoda Octavia Tour, un autoturism potrivit pentru întreaga familie. Mașina are un interior confortabil, spațios și cu un portbagaj considerabil. Este o mașină sigură, potrivită atât pentru cei care se folosesc de ea zilnic pentru a se deplasa prin oraș, precum și pentru cei ce vor să facă excursii mai lungi. Dacă reviziile sunt efectuate la timp, nu vor exista nici probleme pe termen lung.

9.    Peugeot 308

Un Peugeot 308 se va face remarcabil pentru motorul care are un consum eficient, dar și prin eleganța mașinii. Este un autoturism cu un interior spațios, potrivit pentru întreaga familie. Șoferii care vor un consum cât mai mic pot să opteze pentru motorizările diesel. Motorul de 1.6 HDI are un consum de aproximativ 5 l/100 km.

10.    Ford Focus III

Ultima mașină din Top 10 mașini fiabile second-hand este Ford Focus III. Este un autoturism ce va servi ca și model pentru viitoarele modele de mărci, în special cele compacte. Este o mașină cu un design exterior atractiv, iar, în premieră, Ford Focus are o platformă cu suspensii semi-independente, pe motorizările cu cele mai mici puteri ale acestei generații.

Top 10 mașini fiabile second-hand – alege un garaj potrivit de la Garaje Metalice

Dacă te încântă una dintre mașinile din Top 10 mașini fiabile second-hand, atunci ai nevoie și de un garaj pe măsură. Garaje Metalice îți pune la dispoziție un garaj rezistent din tablă, având la dispoziție o gamă largă de modele, pe diferite dimensiuni.

Un garaj perfect pentru mașina ta este Garaj din tablă 3×5 m – Stejar auriu /Ușă basculantă:

CARACTERISTICI

Tipul de acoperiș

Acoperiș cu două ape
Tipul porțiiPoartă ridicată în sus
Lățime3
Lungime5
Înălțimea peretelui2,13
Înălțimea din partea de sus2,45
Lumina de la intrare1,95
Model din lemnStejar auriu
Fitinguripe acoperiș și în colțuri