Plechová garáž 5x6,5 m – bílá/ grafit
Consultant pentru clienți

Tot ce trebuie să știți despre alegerea ușii de garaj

Un garaj auto reprezintă confortul de a avea un loc de parcare individual, sigur și izolat de intemperiile vremii, dar totodată ajută și la reducerea cheltuielilor de întreținere pentru mașină. Una dintre componentele esențiale ale unui garaj o reprezintă ușa de garaj, aceasta putând da uneori semne de uzură. De aceea, se recomandă a se urma anumite sfaturi înainte de a vă alege o ușă de garaj trainică.


Bineînțeles, dacă vă alegeți garajele metalice de la firma noastră, atunci calitatea lor este garantată, inclusiv cea a ușilor. Dar ce se întâmplă atunci când problemele apar la un garaj care nu a fost livrat de către noi?
Mulți proprietari își înlocuiesc ușile de garaj atunci când ușa sau sistemul de deschidere vechi cedează. Alții își modernizează ușile întrucât vor să aibă cele mai noi caracteristici de siguranță și securitate.


Considerate structuri pur functionale, ușile de garaj au astăzi un rol important în îmbunătățirea esteticii unui garaj. Uşile de garaj reprezintă un detaliu semnificativ în designul oricărui garaj auto şi trebuie să îndeplinească atât caracteristici tehnice pentru a fi practice, dar şi funcţionale, cât şi pentru a satisfice preferinţele tale.
Prin urmare, producătorii de porți de garaj vă oferă acum mai multe opțiuni în materie de stil și materiale referitoare la ușile de garaj, pentru a îmbunătăți aspectul estetic al casei dumneavoastră.
Producătorii de uși de garaj au grijă să vă ofere toate opțiunile în materie de stil

Ce ar trebui să aveți în vedere înainte de a achiziționa uși garaj?

Recomandăm a se avea în vedere următoarele detalii:
• Izolația termică (dacă este necesară)
• Culoarea ușii – să se potrivească cu cea a întregii construcții
• Nivelul de securitate – pentru că nu doriți ca ușa să reprezinte o cale facilă de acces în interiorul garajului dvs. după ce ați încuiat
• Tipul de acționare al ușii – vertical/orizontal/culisant
• Dimensiunea ușii – este vorba de o dimensiune corectă, care să asigure îmbinarea perfectă a ușii cu pereții garajului
• Amplasarea garajului
• Garanția oferită de producător – firma noastră oferă garanția produsului și a montajului

Cum se alege dimensiunea unei uși de garaj?

Ușa de garaj se alege bineînțeles în funcție de dimensiunea golului existent în corpul garajului pentru a permite îmbinarea perfectă a tuturor componentelor. În cazul în care nu aveți construcția garajului în stadiul final, vă recomandăm alegerea unei dimensiuni standard, furnizate de către producător, făcând astfel economii consistente la achiziționarea unei uși de garaj basculante. Oferim uși de garaj într-o gamă variată de modele completând astfel caracterul individual și elegant al locuinței dumneavoastră.

Fiecare ușă de garaj are nevoie de spații de montaj (stânga, dreapta și sus) și de un spațiu de culisare în adâncime, pe care trebuie să le aveți în vedere încă de la construcția garajului. Nu vă limitați doar la structură – o scurgere pluvială, o conductă sau un corp de iluminat pot reprezenta impedimente în montajul ușii de garaj.
Costurile unei uși de garaj sunt eficientizate la maxim, întrucât este o ușă realizată la o dimensiune standard, cu pierderi reduse de material. Veți vedea că aceasta nu este numai accesibila ca preț, ci și fiabilă.
Atunci când vorbim despre construirea unui garaj ideal, ne gândim la diverse materiale care pot satisface preferinţele noastre. Un material pe care îl puteţi lua în considerare este metalul. Acesta oferă mai multe avantaje faţă de uşile din lemn. Majoritatea oamenilor preferă adesea lemnul, pentru că pare elegant, însă un garaj cu uşi din metal poate fi mult mai avantajos pentru dumneavoastră.


Garajele metalice oferă foarte multe avantaje utilizatorului, cum ar fi:
• securitate;
• durabilitatea construcției;
• protecție împotriva factorilor de mediu și chiar împotriva incendiilor.


Cum alegeți culoarea ușii de garaj?

Indiferent de materialul utilizat, ușile de garaj pot fi finisate într-o mare varietate de texturi si culori. Pentru a oferi ușii de garaj un aspect contemporan, luați în considerare utilizarea aluminiului anodizat. Acest proces întărește aluminiul pentru a crea o suprafata decorativă, rezistentă la rugină. Rețineți faptul că ușile din aluminiu anodizat nu trebuie să fie vopsite.
Combinatia potrivită de culori va oferi garajului dumneavoastră personalitate. Puteți utiliza culori de tip blocaj (luând diferite nuanțe de aceeași culoare) pentru a vă face ușile de garaj să se potrivească cu pereții garajului.
Spre exemplu, vă puteți uita la ușa de garaj maro sau la ușa de garaj grafit închis.


Întreținerea și protejarea ușilor de garaj

Pentru o durată de viață mai lungă este recomandat ca măcar o dată pe an să se spele panourile si garniturile de cauciuc cu o cârpă umedă, iar elementele mecanice (role, șine de ghidare, arcuri) să fie curățate de praf și să fie bine unse cu vaselină.

În concluzie

Pentru mai multe variante de preț, culori și dimensiuni vă invităm să consultați opțiunile puse la dispoziție de noi, cu mențiunea că, la cerere, ușile de garaj pot fi personalizate conform gusturilor, preferințelor și nevoilor clientului, iar transportul și montajul sunt asigurate gratuit. Prioritățile noastre sunt: calitatea înaltă de execuție și durata scurtă de realizare.

Garaje, hale de depozit, depozite pe șantier, adăposturi, șoproane, porți rabatabile garaj și cuști pentru câini – asigurăm transport și montaj GRATUITE