Plechová garáž 9x6 m – tmavo zelená matná/písková
Consultant pentru clienți

Transformă-ți garajul într-un spațiu de lucru

Garaje Metalice vă pune la dispoziție garaje fabricate din materiale rezistente și durabile, în culori moderne, care să se potrivească cu restul casei tale. Un garaj este o anexă a casei, de aceea trebuie să fie construit în același stil, pentru a exista o armonie între cele două clădiri. Un garaj în culori moderne va da o pată de culoare grădinii tale. De asemenea, ai posibilitatea de a transforma garajul într-un spațiu de lucru foarte ușor, doar cu puțină imaginație.

Un garaj este o parte din importantă din grădina ta, deoarece reprezintă un spațiu ideal de depozitare, precum și locul în care îți parchezi mașina. Autoturismul tău va fi în siguranță într-un garaj, ferit de diferitele intemperii sau de alți factori de mediu extern. Aspectul exterior al mașinii se poate deteriora în doar câțiva ani, de aceea într-un garaj vei avea certitudinea că va fi în siguranță.

Poți să-ți transformi garajul într-un spațiu de lucru foarte ușor. Dacă ai vreo pasiune pentru reparat mașini, motociclete, pictat sau chiar pentru sculptură, atunci un garaj este locul ideal. De asemenea, garajul poate fi biroul tău, unde nu vei fi deranjat de nimeni. Poți să-ți creezi in spațiu care să te inspire, în culori creative, unde va fi o adevărată plăcere să petreci timpul.

Cum să-ți tranformi garajul într-un spațiu de lucru

Dacă vrei să afli cum să-ți transformi garajul într-un spațiu de lucru atunci noi îți vom prezenta câteva idei creative prin care să transformi un spațiu anost, într-unul funcțional și plin de viață.

Alege să ai un garaj cu ferestre

Un garaj fără ferestre va da impresia de depozit, fiind un loc fără lumină. Dacă vei avea câteva ferestre, vei obține un mediu de lucru plăcut. De asemenea, un garaj simplu nu oferă deschideri pentru iluminat pur. În acest caz, poți să investești într-un iluminat adecvat pentru a obține lumina dorită și necesară. De asemenea, poți înlocui ușile clasice de la garaj cu unele de sticlă, sau să le personalizezi pe cele prezente cu ferestre de sticlă mai mari.

Încălzire și răcire

Atunci când vrei să transformi garajul într-un spațiu de lucru ai nevoie de o izolare corespunzătoare, atât pe timpul verii, cât și pe timpul iernii. Astfel, vei avea un spațiu confortabil din punct de vedere termic.

Personalizează garajul

Pentru a crea un mediu de lucru ambiant este nevoie de o notă personală. Poți alege piese de mobilier minimaliste. Alege un birou pe care să-l pui într-un colț și configurează-l cu un scaun de lucru confortabil. De asemenea, poți să pui și câteva dulapuri, pentru a fi organizat, fără să ții aruncate pe jos sau pe birou acte importante. Atunci când iei o pauză de la lucru sau ai un vizitator, ai putea avea în vedere achiziționarea unei canapele mici și o măsuță de cafea. Astfel, vei avea un spațiu de lucru primitor, atât pentru tine, cât și pentru cei care vin în vizită.

Alege un garaj de calitate de la Garaje Metalice

Garaje Metalice vă pune la dispoziție o gamă largă de garaje, pe care poți să-l transformi într-un spațiu de lucru.

Garaj din tablă montat 9×6 m – alb/grafit închis

Tipul de acoperișAcoperiș cu două ape
Tipul porțiiPoartă ridicată în sus x3
Lățime9
Lungime6
Înălțimea din partea de sus3,03
Înălțimea peretelui2,5
Lumina de la intrare1,95 ; 2,30
Ușă suplimentarăDa
Fereastră suplimentarăFerestre suplimentare x4
FitinguriPe acoperiș și în colțuri
Jgheab Da

Garaj din tablă 8x4m – Nuc

Tipul de acoperișAcoperiș cu două ape
Tipul porțiiUși glisante
Lățime8
Lungime4
Înălțimea peretelui2,13
Înălțimea din partea de sus2,95
Lumina de la intrare2,00
FitinguriPe acoperiș și în colțuri

Garajele noastre standard din oțel au dimensiunile de 6 × 6 m, 3 × 5 m, 7 × 6 m. Cu toate acestea, cel mai adesea producem structuri în funcție de preferințele individuale ale clienților noștri. În funcție de nevoi, putem produce și un garaj pentru una, două sau mai multe mașini (așa-numitul garaj pe rând). În funcție de locul de instalare, oferim clienților noștri un garaj cu acoperiș monoclantat (înclinat înainte, înapoi sau lateral) sau un acoperiș cu două ape. La crearea produselor noastre, punem un accent deosebit pe funcționalitatea și adaptarea acestora la nevoile clienților noștri.