Plechová garáž 4x6m - Zlatý dub/ grafit tmavý matný
Consultant pentru clienți

Ușă garaj basculantă potrivită pentru orice garaj

Ușa de garaj basculantă este ideală pentru orice garaj, mai ales dacă vrei să ai parte de confort, siguranță și calitate. O astfel de achiziție de pe platforma Garaje Metalice va fi o investiție benefică pentru dumneavoastră. O ușă de garaj basculantă oferită de compania noastră este cea mai bună alegere, întrucât este ușor de folosit și nu este nevoie să depuneți prea mult efort în deschiderea și închiderea acesteia. Poarta de garaj și porțile cu două caturi le oferim la cea mai înaltă calitate și le fabricăm întotdeauna la dimensiunea conform cererii clientului. Prioritățile noastre cele mai importante sunt calitatea înaltă de execuție și durata scurtă de realizare.

Ușile de garaj vin în diferite culori și mărimi. Puteți alege dintr-o gamă variată de produse, de la ușă de garaj manuală la ușă de garaj basculantă.

Ușă de garaj basculantă – Avantaje

O ușă basculantă de garaj prezintă multe avantaje pe care vi le vom prezenta în cele ce urmează.
Ușile basculante de garaj sunt ușoare și simplu de utilizat – sunt uși ușoare, cu o inerție mică și pot fi acționate de motoare mai puțin puternice și nu foarte costisitoare. De asemenea, și în modul manual sunt foarte ușor de utilizat.
Le puteți găsi într-o varietate de culori – ușile de garaj basculante pot fi achiziționate de pe site-ul Garaje Metalice, având la dispoziție o paletă largă de culori de unde să alegeți, cum ar fi: culori lucioase (zincat, alb, alb murdar, argintiu, cireașă închisă, cireașă deschisă, negru, maro închis, gri antracit, culoarea nisipului, verde, albastru), culori mate (cireașă deschisă mat, maro deschis mat, verde închis mat, negru mat, gri antracit mat). Astfel, puteți să asortați cu ușurință ușa garajului cu arhitectura casei, dând un aspect elegant garajului dumneavoastră.
Ușile basculante de garaj sunt ușor de instalat – nu vă faceți griji în legătură cu instalarea ușii de garaj. Puteți să o faceți chiar dumneavoastră. De asemenea, echipa noastră vă stă la dispoziție cu servicii de montare a ușilor de garaj. Dumneavoastră trebuie doar să aveți terenul pregătit în prealabil.
Ușile de garaj rabatabile BLACH TRANS reprezintă cea mai economică soluție pe piață. Datorită tehnicii simple se pot amplasa practic la orice garaj. Sunt fabricate din oțel, fapt datorită căruia sunt rezistente la deteriorarea mecanică, condiții climaterice sau la efracție. Pentru trecerea simplă fără necesitatea deschiderii întregii porți, recomandăm completarea porții cu o ușă de intrare. Pentru deschidere folosim un sistem de comandă simplu și de calitate.

Structură ușă de garaj basculantă

Ușa de garaj basculantă este alcătuită din:
Panoul ușii sau blatul ușii – platul sau panoul ușii este realizat în mod obișnuit din tablă cutată, sudată pe o ramă de țeavă foarte subțire. Modelul cel mai des întâlnit este cu striuri orizontale, rare sau dese, dar pot fi întâlnite și modele cu striuri orizontale. De asemenea, blatul ușii de garaj se poate executa cu o ușă pietonală încorporată. Garaje Metalice oferă această ușă suplimentară la majoritatea modelelor de uși de garaj basculante.
Sistemul de șine de culisare (sunt incluse și arcurile de contrabalansare a greutății ușii) care poate fi șine verticale sau șine orizontale. Acest sistem este realizat din stâlpi laterali și șinele orizontale paralele cu tavanul. Astfel, pe aceste șine se culisează niște role amplasate în cele două colțuri superioare ale blatului ușii.
Accesorii diverse: role, sistem de închidere, garnituri de etanșare, mâner
Sistem de încuiere – sistemul de încheiere a unei uși de garaj basculante este alcătuit dintr-o broască, la interior și mânere pe interior și pe exterior. Încuierea este destul de simplă, însă trebuie să vă asigurați că toate componentele de închidere sunt de metal, și nu din plastic. Astfel, veți avea o ușă de garaj rezistentă din timp și nu va trebui să o înlocuiți prea curând.

De asemenea, există și uși de garaj basculante cu sistem de închidere electric.

Uși basculante de garaj oferite de Garaje Metalice

Ușile basculante de garaj oferite de Garaje Metalice sunt de înaltă calitate, grație materialelor folosite. Vă prezentăm câteva garaje din care puteți alege:

Ușă de garaj 3×2 basculantă

Caracteristici
LĂȚIMEA 3
ÎNĂLȚIMEA 2
TIPUL PORȚII basculantă
UȘĂ SUPLIMENTARĂ Da
STANDARD DE CULORI RAL 7016

Ușă de garaj 2,20 x 2,00 grafit închis

LĂȚIMEA 2,20
ÎNĂLȚIMEA 2
TIPUL PORȚII basculantă
STANDARD DE CULORI RAL 7016
FEREASTRĂ SUPLIMENTARĂ Da