Ușă secțională
grafitova

Grafit 7016

bila

Alb 9016

orech

Nuc

zlaty-dub-svetly

Stejar auriu deschis

zlaty-dub-tmavy

Stejar auriu întunecat

Porți secționate

În scopul obținerii unui garaj mai elegant, am lansat varianta ușilor secționale în cinci culori:

  • Grafit 7016
  • Alb 9016
  • Nuc
  • Stejar auriu deschis
  • Stejar auriu întunecat

Design

Porți secționate sunt confecționate din panouri orizontale intercorelate, sau segmente. Pentru fabricarea lor folosim oțel, deoarece este un material robust, rezistent la intemperii și la alte deteriorări mecanice. În plus, este un element de dorit în construcțiile moderne, minimaliste și se potrivește universal în toate clădirile. Între panouri există garnituri flexibile, iar întreaga construcție a ușii se bazează pe două ghidaje laterale.

Caracteristici

Până să alegeți o soluție anumită, descoperiți ce anume trebuie să luați în considerare în privința ușilor secționale. Ușile noastre secționale se caracterizează prin:

Etanșeitate

Aceasta este optimizată în cazul ușilor secționale prin ghidaje care acoperă zona de contact dintre șasiu și tablă și prin garnituri suplimentare; o mai bună izolare se obține, de asemenea, prin reducerea numărului de secțiuni.

Material de umplere

Aceste uși ermetice mențin căldura, dar sunt dotate și în orificii de aerisire sau senzori pentru a măsura umiditatea; nu uitați să aerisiți camera în mod regulat.

Spumă poliuretanică fără CFC

În umplutură se folosește spumă poliuretanică fără CFC..

Oferim, de asemenea, dispozitive de acționare a porții care facilitează deschiderea și închiderea