Výroba plechových garáží

Despre noi Garaje Metalice – Ce facem?

Producem garaje din tablă, depozite, hale de construcții, magazii, acoperișuri, țarcuri și custi pentru câini. Avem, de asemenea, experiență în furnizarea de structuri de oțel de dimensiuni mari non-standard. Acordăm întotdeauna atenția cuvenită fiecărui detaliu, chiar și cel mai mic, și finalizăm comenzile la timp și la prețuri foarte avantajoase.

Aceste fapte conduc nu numai la satisfacția clienților noștri, ci și la faptul că ne recomandă prietenilor lor, care este cea mai bună vitrină pentru noi.

tir

Transport și montaj

Am construit o flotă extinsă de vehicule, datorită căreia, pe lângă transportul gratuit, oferim și asamblarea profesională a produselor noastre. Timpul de livrare variază de la 14 la 60 de zile lucrătoare.

certificat 2019
certificat gold 2017

Suntem o companie de încredere

Certificatul „Companie de încredere” este acordat companiilor care se pot lăuda că nu au opinii negative de la clienții și partenerii lor de afaceri. Procesul de certificare constă în găsirea de opinii negative pentru o anumită companie pe Internet, folosind indicatorul de opinie atunci când se utilizează „Expresii negative”. Nu au fost găsite recenzii negative pentru companiile care au această certificare.