Garaj izolat cu panouri sandwich 6x4m + streașină 2x4m - grafit 2
Consultant pentru clienți

Primăvara este sezonul ideal pentru a avea propriul garaj

Garaj izolat cu panouri sandwich 6x4m + streașină 2x4m - grafit 2

Primăvara este un anotimp al reînnoirii, dar și un moment perfect pentru a te apuca de proiecte casnice amânate, cum ar fi construirea unui garaj. Înainte să treci la treabă, poți vedea și o serie de sfaturi pentru curățenia de primăvară în garaj. 

Cert este că primăvara vine cu o energie nouă și cu multe avantaje pentru a-ți realiza proiectele, printre care:

Vremea favorabilă: Temperaturile mai blânde și zilele mai lungi fac ca primăvara să fie un anotimp ideal pentru lucrări în aer liber. Nu mai trebuie să te lupți cu frigul iernii sau cu ploile toamnei, iar șansele de a avea zile cu vreme nefavorabilă sunt mai mici.

Solul mai uscat: Pământul înghețat din timpul iernii poate face dificilă construirea fundației garajului. Primăvara, solul se dezgheață și se usucă, făcând mai ușoară excavarea și turnarea betonului.

Disponibilitatea materialelor: Furnizorii de materiale de construcții au de obicei stocuri mai mari primăvara, după o iarnă în care cererea a fost mai scăzută. Acest lucru înseamnă că vei avea mai multe opțiuni și te poți bucura de prețuri mai bune.

Timp liber: Mulți oameni au mai mult timp liber primăvara, după ce s-au terminat sărbătorile de iarnă și înainte de concediile de vară. Acest timp liber poate fi folosit pentru a te implica activ în construirea garajului, economisind bani prin evitarea plății manoperei complete.

Sfaturi practice pentru construirea garajului

  • Planificare: Înainte de a începe construcția, este important să ai un plan bine definit. Stabilește bugetul, alege modelul de garaj potrivit nevoilor tale, obține autorizațiile necesare și sună la Blach Trans, cei mai cunoscuți furnizori de garaje metalice din România.
  • Alegerea locației: Alege un loc plat și bine drenat pentru garajul tău. Ține cont de accesul la drum, de orientarea soarelui și de spațiul necesar pentru manevrarea mașinii.
  • Fundația: O fundație solidă este esențială pentru stabilitatea garajului. Asigură-te că este construită conform specificațiilor și că folosești materiale de calitate.
  • Structura: Alege o structură rezistentă și durabilă, care să poată suporta greutatea zăpezii și a vântului.
  • Acoperisul: Alege un acoperiș impermeabil și rezistent la intemperii.
  • Izolarea: Izolarea garajului te va ajuta să menții o temperatură constantă în interior, protejând mașina ta de frig și de căldură.
  • Ușa: Alege o ușă de garaj secționată, care este mai ușor de utilizat și mai sigură decât o ușă tradițională.

Bineînțeles, dacă apelați la Blach Trans, specialiștii noștri vă recomandă cele mai potrivite garaje pentru nevoile dumneavoastră.

Modele de garaje recomandate

  • Garaj metalic standard: O opțiune accesibilă și ușor de construit, ideală pentru o singură mașină.
  • Garaj metalic cu spațiu de depozitare: O opțiune mai spațioasă, care oferă și loc pentru depozitarea uneltelor și a altor obiecte.
  • Garaj metalic cu carport: O opțiune ideală dacă dorești să ai un spațiu acoperit pentru a-ți parca mașina, dar nu ai nevoie de un garaj complet închis.

Indiferent ce model de garaj metalic îți alegi, un lucru e sigur – conform opiniei clienților noștri, firma noastră oferă un raport calitate-preț care ne recomandă mereu unui număr din ce în ce mai mare de clienți care aleg modelele noastre de garaje moderne.