Jak postavit zahradní domek
Consultant pentru clienți

Cum se construiește o casă cu grădină?

Casele de grădină nu sunt doar de decor, ci și un loc practic care poate fi folosit pentru a depozita unelte, mașini de tuns iarba, mobilier de grădină, grătarul, echipamente de grădină și alte ustensile.

Zahradní domek 5×2 - Zlatý dub světlý + dodatečné okno

Autorizație de construire – da sau nu?

Clădirile mici care includ case de grădină obișnuite nu necesită autorizație de construire, ci trebuie declarate. Acest lucru se aplică caselor de grădină cu o suprafață totală de până la 35 m2 de suprafață construită.

Fundație pentru construcții

În unele cazuri, fundațiile sunt esențiale și în altele complet inutile. Depinde ce tip de casă intenționați să puneți pe proprietatea dvs. Dacă este implicată o casă mai mică, fundațiile sunt irelevante, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate, dar nu sunt necesare. În cazul caselor mai mari, ar trebui să existe o bază bună pe care să fie sigură amplasarea structurii.

Casele de grădină pot fi construite de unul singur sau le puteți comanda de la experți.

1. Construiește-ți singur o casă de grădină

Mulți oameni își construiesc singuri case de grădină. Nu se poate nega că aceasta nu este o sarcină ușoară, deoarece este foarte solicitantă din punct de vedere fizic și al timpului. Este un efort, nu pentru toată lumea, necesită curaj, determinare și multă forță. Prin urmare, vă recomandăm să lăsați construcția cabanelor unităților mai experimentate.

Cu toate acestea, dacă intenționați să construiți singuri o casă, veți avea nevoie de suficient timp, abilități, instrumente, materiale de construcție sau orice aranjamente. Cu toate acestea, înainte de a începe construcția, ar trebui să vă gândiți la scopul pentru care veți utiliza clădirea și abia apoi să alegeți specificitatea acesteia, astfel încât să îndeplinească cerințele dumneavoastră.

2. Construirea unei case de grădină de către un expert

Dacă alegeți o companie care va comanda o casă de grădină pentru dvs., o puteți proiecta toate detaliile și în funcție de capacitățile și așteptările dvs. financiare. Puteți specifica dimensiunea exactă, dispunerea ușilor și ferestrelor, grosimea peretelui, tipul de podea, acoperiș, culoare etc.

Avantajele construirii unei case de către profesioniști:

  • consultarea de experți și asistență în selectarea corectă a materialelor și proiectare,
  • selectarea diferitelor forme, dimensiuni, modele,
  • asamblare la domiciliu de către experți,
  • economisind timp și nervi.

Lăsați ansamblul casei de grădină unor experți cu mulți ani de experiență, minimizând riscul potențialului pericol pentru viață și sănătate.

Alegeți din oferta noastră de case cu grădină