Plechová garáž 4x6m - Zlatý dub/ grafit tmavý matný
Consultant pentru clienți

Garaj pentru locuința ta – Garaj din tablă 4x6m

Dacă ești în căutare de un garaj modern pentru locuința ta, atunci pe Garaje Metalice vei găsi ceea ce îți dorești, având la dispoziție o gamă largă de produse. Fie că vrei un garaj pentru mașina ta sau pentru a depozita lucrurile ce stau aruncate prin casă sau curte, Garaje Metalice are un portofoliu de produse generos, de unde, cu siguranță veți găsi ceea ce căutați.

Un garaj modern este întotdeauna soluțai ideală pentru a ne proteja mașina împotriva condițiilor meteo nefavorabile, ce ne pot deteriora structura autoturismului. Atunci când alegți un garaj, trebuie să țineți cont și de arhitectura casei, pentru a nu crea o discordanță între locuință și garaj.

Avantajele unui garaj pentru locuința ta

Un garaj modern este modalitatea perfectă de a-ți ține mașina într-un loc sigur, ferită de diferiți factori din mediul exterior. Garajul reprezintă spațiul de depozitare pentru diferitele obiecte și unelte ce stau împrăștiate prin grădină. Cu un garaj poți fi mult mai organizat. Puteți alege între construirea următoarelor tipuri de garaj:

Garaj subteran – avantajele acestor tipuri de garaje sunt reprezentate de faptul că nu ocupă spațiul din curte și sunt mult mai economice pe termen lung. Acestea sunt bine izolate și se menține o temperatură constantă pe parcursul întregului an

Garaj suprateran – un astfel de garaj este cea mai populară opțiune. Nu afectează structura casei, iar eliminarea gazelor se face mult mai ușor, față de garajele subterane care necesită sisteme complexe de aerisire.

Garaje în funcție de structură

Un garaj poate avea structuri diferite, existând trei categorii distincte:

Structură garaj din beton – structura din beton cu armătură din oțel este o soluție rezistentă și durabilă. Un avantaj al acestui tip de garaj este maleabilitatea materialului, astfel că poate fi turnat sub orice formă. Principalul dezavantaj al structurilor din beton este reprezentat de faptul că un garaj de beton este mult mai costisitor față de un garaj de lemn sau din metal.

Structură garaj din lemn – un garaj din lemn se poate construi destul de repede, chiar în cel mult o săptămână. De asemenea, lemnul este un material ce se găsește din abundență în România, așadar costurile de construcție sunt destul de mici. Însă, structurile din lemn pot fi atacate de termite și umiditate. De aceea, o dată la 10 ani, lemnul trebuie să fie tratat cu diferite soluții, ce presupun costuri suplimentare.

Structură garaj din metal – garajele metalice sunt o alternativă modernă, fiind mult mai rezistente față de cele din lemn. Nu necesită tratamente speciale, având garanția să reziste până la 100 de ani. Structurile metalice sunt realizate din materiale reciclate, contribuind astfel și la protejarea mediului înconjurător. Garajele metalice reprezintă o variantă sustenabilă, care vă va oferi spațiul necesar de depozitare pe care îl căutați.

Garaje Metalice pune la dispoziție garaje moderne, fiind special concepute pentru fiecare client în parte. O astfel de structură este garajul din tablă 4x6m, disponibil în două culori: stejar auriu sau grafit închis mat. Caracteristicile acestui garaj sunt următoarele:

Tipul de acoperișAcoperiș cu două ape
Tipul porțiiPoartă ridicată în sus
Lățime4
Lungime6
Înălțimea peretelui2,13
Lumina de la intrare1,95
Înălțimea din partea de sus2,45
Ușă suplimentarăDa
Fereastră suplimentarăDa
FitinguriPe acoperiș și în colțuri
JgheabDa

Garaje Metalice – platforma ideală de achiziționare a garajelor metalice

Garaje Metalice vă pune la dispoziție o gamă largă de garaje metalice, în funcție de preferințele dumneavoastră. De mulți ani, Blach-Trans proiectează și produce produse din tablă nu numai pentru clienții obișnuiți, ci și pentru companiile mici, mijlocii și mari. Serviciile noastre sunt disponibile de la 08:00 la 18:00.

 

Doriți un garaj metalic?