Plechová garáž 9x6 m – tmavě hnědá
Consultant pentru clienți

De ce clienții noștri preferă garajul din tablă stejar auriu

Trăim vremuri în care deținerea unui automobil nu mai reprezintă un lux, ci o necesitate. Fiecare familie îți dorește să aibă, pe lângă o locuință stabilă, și un mijloc de transport propriu care să le ofere membrilor acesteia mobilitatea și independența de care au nevoie.
În condițiile în care prețurile autovehiculelor nu este deloc neglijabil, este important ca fiecare proprietar sa ia în considerare varianta de a-și proteja bunul prin adăpostirea acestuia într-un garaj. Deși puteți găsi pe internet numeroase articole de tip DIY (do it yourself), vă asigurăm că pentru a obține cele mai bune rezultate, este necesar să apelați la firme de specialitate pentru construcția garajelor auto. Dispunem de o gamă largă de construcții metalice care cu siguranță îndeplinesc toate cerințele de care aveți nevoie: materialele sunt ușoare, versatile, montajul este rapid, prețul accesibil si corect, iar calitatea garantată!
Garajul din tablă 3,5×5 m stejar auriu este încăpător și datorită culorii, permite asortarea cu tâmplăria căminului dmneavoastră.

Avantajele garajelor din tablă

Unul dintre avantajele construcțiilor metalice este acela că ele pot fi cu usurință extinse și/ sau recompartimentate, așa că nu trebuie să vă faceți probleme de relocare în cazul în care după o vreme devine necesară mărirea sau reorganizarea spațiului de lucru. Pe lângă spațiu pentru autoturism, un garaj oferă și siguranța și intimitatea activităților pe care le desfășurăm în interior, așa cum sunt hobby-urile. De asemenea, în functie  de cât de mult vă interesează aspectul estetic al construcției, veți putea alege tipul de tablă folosit, precum și culoarea preferată, noi punându-vă la dispoziție o gamă variată de culori, cum ar fi garajul din tablă 3,2x10m – alb/cireașă deschisă sau garajul din tablă 3×5 – verde.


Materiale şi finisaje

Materialele de construcţie folosite pentru garajele înglobate în structura casei sunt aceleaşi cu cele folosite pentru ridicarea locuinţei. Materialele uzuale pentru garajele separate de casă sunt: tablă de metal, pânză rezistentă (prelată), lemnul, acoperite cu plăci de eternit, tablă ondulată. Pereţii garajului pot fi netencuiţi, rostuiţi şi văruiţi sau căptuşiţi cu diferite plăci.
În funcție de necesitate, putem fabrica de asemenea garaje pentru una, două sau mai multe mașini (așa zisul garaj în serie). În funcție de locul montajului oferim clienților noștri garaje cu acoperiș cu o apă (cu cădere în față, în spate sau în laterală) sau cu acoperiș cu două ape.
În plus, apelând la servicii oferite de firme specializate în astfel de construcții, asa cum este și Blach-Trans SRL, veți avea parte de consultanța de care aveți nevoie pentru a lua cea mai bună decizie și a face o investiție cu adevarat profitabilă. Puteti alege fie din variantele standard la cel mai bun preț de pe piață, sau vă putem personaliza garajul din tablă, adaptându-ne la bugetul oferit și propunându-vă cele mai bune soluții posibile care să îndeplinească toate exigențele dumneavoastră.
Acordăm atenția cuvenită celui mai mic detaliu și realizăm la timp toate comenzile la prețuri competitive. Datorită dezvoltării dinamice, societatea noastră, vine în întâmpinarea clienţilor, cu o gamă foarte largă de garaje metalice, magazii şi alte construcţii metalice cu structură uşoară. Prioritățile noastre sunt: calitatea înaltă de execuție și durata scurtă de realizare. În plus, scopul nostru este ca produsele noastre să fie durabile, funcționale și sigure pentru fiecare utilizator în parte.

În concluzie

Sunt multe aspecte care trebuie luate în considerare pentru a alege cea mai bună opțiune pentru dumneavoastră, iar totul se rezumă la o transparenţă cât mai bună a informaţiei.

Indiferent de material, daca doriți un garaj metalic pentru a oferi adăpost mașinii dumneavoastră, sau pentru a depozita diferite unelte, ideal este sa apelați la serviciile unei firme specializate în fabricarea garajelor metalice. Fiind realizat din materiale ușoare, construcția acestor tipuri de garaje se poate face de una, maxim două persoane, rezultând de aici o economie în cazul manoperei de construcție. Oferim garaje metalice, corespunzător nevoilor dumneavoastră, la cel mai mic preț de pe piață. În plus, transportul și montajul sunt gratuite.


Garaje, hale de depozit, depozite pe șantier, adăposturi, șoproane, porți rabatabile garaj și cuști pentru câini – asigurăm transport și montaj GRATUITE