garaj metalic cu țiglă de tablă
Nezařazené

Avantaje țiglă metalică acoperiș

Garajul cu țiglă metalică pe acoperiș prezintă mai multe avantaje. Există diferite materiale pe piață, însă cei de la Garaje Metalice garantează calitatatea materialelor, acoperișul fiind integral din țiglă metalică.

Tipul de acoperiș contează foarte mult, întrucât calitatea și rezistența acestuia e va vedea în timp. Cei de la Garaje Metalice pun mare accent pe acest aspect, astfel că toate garajele au acoperișul din țiglă metalică. De asemenea, țigla poate avea culori diferite. Materialul este rezistent la intemperii și este preferat de majoritatea proprietarilor de case.

Avantaje țiglă metalică acoperiș

Îți prezentăm câteva avantaje care te vor convinge că acoperișul din țigla metalică este alegerea ideală:

  • Durabilitate și longevitate

Acoperișul din țiglă metalică este ideal atât pentru case, cât și pentru garaje. Este rezistent la intemperii (grindină, zăpadă, ploaie, etc), nu putrezește și nu necesită o atenție și o îngrijire specială, așa cum se întâmplă în cazul acoperișurilor din lemn. De asemenea, panourile din tablă nu se rup, nu se decojesc și sunt ignifuge. Astfel, veți avea siguranța că nu va exista posibilitatea de a lua foc. Acoperișurile din tablă metalică prezintă o etanșeitate mare, nu permit infiltrarea apei și sunt capabile să reziste vânturilor puternice.

  • Instalare ușoară

Dacă vreți să vă schimbați acoperișul de la garaj, țigla metalică se instalează rapid și ușor, întrucât elementele sunt sub formă de panouri de diferite dimensiuni. Comparativ cu țigla ceramic, țigla metalică este de zece ori mai ușoară, ceea ce le face ușor de instalat. Un montator cu experiență va putea să pună acoperișul garajului chiar și într-o zi. De asemenea, eficiența de lucru este mai mare datorită dimensiunilor mari a panourilor de țiglă metalică.

  • Izolare termică

Acoperișurile din țiglă metalică sunt potrivite pentru orice construcție, deoarece acest material contribuie la diminuarea acumulării de căldură. Eficiența energetică este crescută, întrucât vara se va menține o temperatură acceptabilă, iar iarna factura la căldură nu va fi așa de mare, deoarece nu se va risipi foarte ușor căldura din interior. Costurile vor fi reduse semnificativ, comparative cu utilizarea altor materiale.

  • Este ignifug

Acoperișurile din țiglă metalică sunt rezistente la foc, întrucât sunt necombustibile. Astfel, nu veți avea probleme în această privință. Anumite materiale, precum astereala din lemn, au rezistență mică la foc. Acoperișurile din țiglă metalică au clasa A de rezistență de foc. Această clasificare se face pe baza materialului elementelor de susținere a acoperișului, care pot arde cu flacără susținută.

  • Nu necesită întreținere

Dacă optați pentru acoperișuri din țiglă metalică nu veți avea costuri mari de întreținere. Nu sunt necesare lucrări de întreținere. Tot ceea ce trebuie să faceți este să curățați acoperișul de frunze, crengi sau alte impurități accumulate pe suprafața acestuia, verificarea șuruburilor de prindere și a rezistenței garniturilor acestora.

  • Aspect estetic

Acoperișurile din țiglă metalică confer un aspect estetic întregii construcții, datorită aspectului îngrijit și a culorilor vibrante. Puteți verifica pe Garaje Metalice culorile disponibile pentru acoperișurile din țiglă metalică.

Țiglă metalică acoperiș – profită de calitatea construcțiilor metalice de la Garaje Metalice

Garajele cu acoperiș din țiglă metalică sunt alegerea numărul unu pentru majoritatea proprietarilor de case, care dispun și de garaje. Profită de garajele la prețuri reduse până la sfârșitul lunii august.

Un garaj este modalitatea cea mai eficientă pentru a-ți păstra mașina la loc sigur, ferit de condițiile meteorologice nefavorabile. De asemenea, garajele nu sunt folosite doar pentru mașini. În acest spațiu poți să-ți desfășori activitatea preferată, un hobby de-al tău pe care nu-ț poți face în casă. Garajul îți oferă intimitate și liniște.

Avem o ofertă extinsă ce cuprinde garaje auto moderne, fiind vorba de construcții fabricate din panouri orizontale în culori moderne, cu un set complet de prelucrare și acoperiș din tablă cu posibilitatea de instalare a porților, care se ridică automat. Instalarea unui garaj metalic se poate face atât pe o fundație special pregătită, dar și pe terenuri nivelate. Mai mult, din punct de vedere al rezistenței în timp, construcțiile metalice rezistă cel puțin la fel de mult ca și structurile din cărămidă.