Plechová montovaná hala 4×7m – třešeň světlá
Consultant pentru clienți

Care sunt avantajele unei mașini ținute în garaj?

Fiecare personă își dorește sa aibă, pe lânga o locuință stabilă, și un mijloc de transport propriu care să le ofere membrilor acesteia mobilitatea și independența de care au nevoie.
În condițiile în care prețul autovehiculelor nu este deloc neglijabil, este important ca fiecare proprietar sa ia în considerare varianta de a-și proteja bunul prin adăpostirea acestuia într-un garaj. Deși puteți găsi pe internet numeroase articole de tip DIY (do it yourself), vă asigurăm că pentru a putea obține cele mai bune rezultate, este necesar să apelați la firme de specialitate pentru construcția garajelor auto.

De ce garajul îți va proteja mai eficient mașina?

• Indiferent că plouă sau ninge, o mașină ținută în garaj nu va fi niciodată în contact cu umezeala. Prin urmare, caroseria automobilului va avea o durată de viață mai îndelungată, păstrându-și astfel valoarea în timp.
• Întrucât dimensiunile unui garaj sunt de multe ori mai mari decât cele ale autoturismului, garajul reprezinta un loc foarte bun pentru depozitarea anumitor lucruri de care, deși nu mai ai nevoie de ele, nu vrei să le arunci.
• Sub acțiunea umezelii de afară, coroziunea se manifestă de patru ori mai intens și astfel rugina se răspândește mult mai repede. Un garaj auto îți va proteja mașina și din acest punct de vedere.
• Vopseaua își va păstra luciul pentru mai mult timp.
• Motorul este mult mai bine protejat, mai ales dacă garajul este încălzit. Aprinderea și pornirea unui autoturism ținut la adăpost se face mult mai repede, mai ales în perioada iernii.
• Autombilul va fi ferit de eventuale zgârieturi sau orice alt gen de distrugeri la care este expus un autoturism ținut afară.
• Din momentul în care alegi să cumperi un garaj, găsirea unui loc de parcare nu va mai fi o problemă, mai ales dacă ne gândim la situația locurilor de parcare din majoritatea orașelor mari de la noi din țară.

Garajele auto se pot construi din diferite materiale precum lemn, BCA, beton, materiale metalice și chiar căramidă.
Alegerea modului de construcție a garajului auto depinde de mai multe criterii, cum ar fi mărimea spațiului disponibil, cât și bugetul de care dispuneți. În plus, transportul pieselor necesare construcției garajelor metalice se realizează extrem de ușor, datorită greutății reduse, iar timpul de construcție este redus, în comparație cu timpul necesar pentru a realiza garaje din beton. Instalarea unui garaj metalic se poate realiza atât pe o fundație special pregătită, dar și pe terenuri nivelate. Produsele metalice pentru rezistență sunt asemănătoare cu structurile din cărămidă.

Garajele metalice oferă foarte multe avantaje utilizatorului, cum ar fi:

• securitate;
• durabilitatea construcției;
• protecție împotriva factorilor de mediu și chiar împotriva incendiilor.
• permit demontarea și reamplasarea facilă
• nu necesită documentație specializată
• nu necesită îngrijire constantă cum necesită alte tipuri de garaj
• costuri scăzute de cumpărare și mentenanță

Care sunt prețurile garajelor metalice?

Costurile unui garaj metalic sau garaj din tablă variază în funcție de dimensiuni și de tipul de tablă aleasă (zincată sau acrilată), întrucât acestea diferă atât din punct de vedere al rezistenței, cât și ca aspect. Orientativ, puteți găsi modele de garaj din tabla zincată cu ușă basculantă cât și modele de garaj din tablă cutată stejar auriu și alte nuanțe moderne ce pornesc de la suma de 2000 de lei, ele fiind soluții accesibile pentru buzunarul oricui.


În concluzie

Indiferent de material, daca doriți un garaj metalic pentru a oferi adăpost mașinii dumneavoastră, sau pentru a depozita diferite unelte, ideal este sa apelați la serviciile unei firme specializate în fabricarea garajelor metalice. Fiind realizat din materiale ușoare, construcția acestor tipuri de garaje se poate face de una, maxim două persoane, rezultând de aici o economie în cazul manoperei de construcție. Avem o ofertă extinsă ce cuprinde garaje auto moderne, fiind vorba de construcții fabricate din panouri orizontale în culori moderne, cu un set complet de prelucrare și acoperiș din tablă cu posibilitatea de instalare a porților, care se ridică automat.

Oferim garaje metalice, corespunzător nevoilor dumneavoastră, la cel mai mic preț de pe piață. Datorită dezvoltării dinamice, societatea noastră, vine în întâmpinarea clienţilor, cu o gamă foarte largă de garaje metalice, magazii şi alte construcţii metalice cu structură uşoară.
Prioritățile noastre sunt: calitatea înaltă de execuție și durata scurtă de realizare.


În plus, la noi, transportul și montajul sunt gratuite.