Plechová garáž 6x6 m + přístřešek 2,5x6 m - bílá
Consultant pentru clienți

Care sunt piesele auto care se strică cel mai des pe timp de iarnă?

Pregătirea de iarnă a mașinii dumneavoastră înainte ca temperaturile să scadă este o abordare înțeleaptă. În ciuda faptului că producătorii de mașini lucrează permanent la îmbunătățirea sistemelor și tehnologiilor cu scopul de a asigura pornirea unui motor în orice condiții de mediu, se poate întâmpla ca motorul să nu pornească deloc. În plus, există o serie de piese auto care pot ceda pe timpul iernii, în cazul gerului extrem. Fiecare șofer ar trebui să aibă grija la acestea:

Bateria mașinii

Când temperaturile scad sub zero grade, acumulatorul mașinii pe care o conduci, mai ales dacă este vorba de unul vechi, poate ceda și te poți trezi când ți-e lumea mai dragă în pană de curent. Acest lucru se întâmplă de obicei din cauza scăderii densității acidului din baterie, ceea ce face ca eficiența reținerii curentului să fie aproape nulă.

Spoilerele și bara

Spoilerele și bara pot suferi și ele din cauza înghețului. Acest lucru se întâmplă mai ales la piesele din plastic. Există o mare posibilitate ca acestea să înghețe pe perioada iernii, iar mai apoi să crape. Acestea însă crapă de cele mai multe ori nu din cauza frigului în sine.

Ștergătoarele

Este greșit să urcăm în mașină fără să avem parbrizul dezghețat, curățat de gheață sau cu ștergatoarele lipite. Gheata are o putere mare în a dăuna, și știm cu toții, că dacă ștergatoarele sunt blocate, acestea nu se vor mișca deloc și chiar vor strica motorașul specific.

Cum îți protejezi mașinape timp de iarnă?

Întrucât prețul autovehiculelor nu este deloc neglijabil, este important ca fiecare proprietar să ia în considerare varianta de a-și proteja bunul prin adăpostirea acestuia într-un garaj. Deși puteți găsi pe internet numeroase articole de tip DIY (do it yourself), vă asigurăm că pentru a putea obține cele mai bune rezultate, este necesar să apelați la firme de specialitate pentru construcția garajelor.

Pe lângă spațiu pentru autoturism, un garaj oferă și siguranța și intimitatea activităților pe care le desfășurăm în interior, așa cum sunt hobby-urile. De asemenea, în funcție de cât de mult vă interesează aspectul estetic al construcției, veți putea alege tipul de tablă folosit, precum și culoarea preferată, noi punându-vă la dispoziție o gamă variată de culori.

Garajele auto se pot construi din diferite materiale precum lemn, BCA, beton, materiale metalice și chiar căramidă.

Alegerea modului de construcție a garajului auto depinde de mai multe criterii, cum ar fi mărimea spațiului disponibil, cât și bugetul de care dispuneți. În plus, transportul pieselor necesare construcției garajelor metalice se realizează extrem de ușor, datorită greutății reduse, iar timpul de construcție este redus, în comparație cu timpul necesar pentru a realiza garaje din beton. Instalarea unui garaj metalic se poate realiza atât pe o fundație special pregătită, dar și pe terenuri nivelate. Produsele metalice pentru rezistență sunt asemănătoare cu structurile din cărămidă.

Cât costă garajele metalice?

Costurile unui garaj metalic sau garaj din tablă variază în funcție de dimensiuni și de tipul de tablă aleasă (zincată sau acrilată), întrucât acestea diferă atât din punct de vedere al rezistenței, cât și ca aspect. Orientativ, puteți găsi modele de garaj din tabla zincată cu ușă basculantă cât și modele de garaj din tablă cutată stejar auriu și alte nuanțe moderne ce pornesc de la suma de 2000 de lei, ele fiind soluții accesibile pentru buzunarul oricui.

Descoperă oferta noastră de garaje la cele mai bune prețuri!

Indiferent de material, dacă doriți un garaj metalic pentru a oferi adăpost mașinii dumneavoastră sau pentru a depozita diferite unelte, ideal este sa apelați la serviciile unei firme specializate în fabricarea garajelor metalice.
Avem o ofertă extinsă ce cuprinde garaje auto moderne, fiind vorba de construcții fabricate din panouri orizontale în culori moderne, cu un set complet de prelucrare și acoperiș din tablă cu posibilitatea de instalare a porților, care se ridică automat.
Prioritățile noastre sunt: calitatea înaltă de execuție și durata scurtă de realizare. În plus, la noi, transportul și montajul sunt gratuite.