Consultant pentru clienți

Sfaturi practice despre cum să vă organizați garajul

Garajele metalice oferă foarte multe avantaje utilizatorului, începând cu securitatea oferită, durabilitatea construcției, până la protecția împotriva diferiților factori de mediu.

Un garaj auto nu trebuie să fie un loc pentru depozitarea mașinii, de aceea vă recomandăm ca spațiul interior să fie ceva mai generos.

Curiozități despre garaje

Presupunem că toți proprietarii de autovehicule știu că garajele auto pot fi folosite și ca spațiu de depozitare pentru uneltele și sculele necesare fiecăruia, pentru întreținerea sau depozitarea motocicletei spre exemplu, sau pentru alte diverse obiecte legate de hobby-uri.

Garajul dumneavoastră nu ar trebui să fie un loc dezordonat. Cu ajutorul rafturilor metalice sau poate aveți deja niște rafturi din lemn se poate organiza frumos acest spațiu. Puteți folosi un tip de mobilier adecvat pentru garaj, cum sunt rafturile din metal ce permit depozitarea multor lucruri în mod ordonat. Pe rafturi se pot depozita și diferite consumabile și recipiente cu lichide (cum ar fi: uleiul de mașină, antigelul, apa distilată), aspiratorul și anumite scule electrice. Însă, pentru a avea acces la aceste obiecte, aparate sau unelte va trebui să aveți un garaj auto bine organizat.

Idei practice despre organizarea garajului dumneavoastră

Un garaj ordonat și curat reprezintă nu numai un adăpost al automobilului, ci o condiție obligatorie pentru buna mentenanță a locuinței dumneavoastră.

Pastrează curățenia în garajul tău! Dacă vrei sa ai o mașină curată, atunci păstrează curățenia și în garaj. Curață praful ori de câte ori este nevoie și nu păstra lucruri pe care nu le mai folosești. Aruncă toate obiectele care nu îți mai folosesc la nimic.

Spre exemplu, puteți să construiți niște coșuri de sârmă în perete, care pot servi ca suporturi pentru o sumedenie de obiecte. Este doar o altă cale de a organiza și a avea pregătite acele lucruri care de obicei creează dezordine și care se prăfuiesc repede.

Depozitarea tuturor obiectelor în containere sau cutii mari este o idee practică, iar acest sistem de stocare vă poate ajuta să aveți un garaj mai bine organizat.

În ceea ce privește gresia din garaj, puteți folosi o soluție de curățare intensivă, care va îndepărta eventualele pete de ulei, depuneri de grăsime sau straturi de murdărie și va asigura, în același timp, igienizarea acesteia.

Motivele pentru care ar trebui să luați în considerare varianta de a vă proteja mașina alegând să cumpărați un garaj?

– indiferent că plouă sau ninge, o mașină ținută în garaj nu intră niciodată în contact cu umezeala.
– caroseria mașinii dumneavoastră va avea o durata de viața mult mai îndelungată
– sub acțiunea umezelii de afară, coroziunea se manifestă de patru ori mai intens și astfel rugina se răspândește mult mai repede.
– vopseaua își va păstra luciul pentru mai mult timp.
– se va proteja mult mai bine motorul, mai mai ales dacă garajul este încălzit.
– aprinderea și pornirea unei mașini ținute la adăpost se va face mult mai repede, mai ales în anotimpurile reci.

Garaje auto – preț

Costul unui garaj metalic sau garaj din tablă este influențat de dimensiuni și de tipul de tablă aleasă (zincată sau acrilată), întrucât acestea diferă atât din punct de vedere al rezistenței, cât și ca aspect. Orientativ, puteți găsi modele de garaj din tablă 7×7m- alb, cât și modele de garaj din tablă 9×5 m – cireașă deschisă și alte nuanțe moderne ce pornesc de la suma de 2000 de lei, ele fiind soluții accesibile pentru buzunarul oricui.

Indiferent de material, în cazul în care vă doriți un garaj metalic pentru a oferi adăpost mașinii dumneavoastră, sau pentru a depozita diferite unelte, ideal este să apelați la serviciile unei firme specializate în fabricarea garajelor metalice. Avem un personal calificat și de încredere, ce este răspunzător de montarea și predarea garajelor comandate.

Aveți la alegere o gamă largă de culori din standardul RAL. Astfel vă alegeți culoarea după dorința dvs. fără o taxă suplimentară. Avem un parc auto care ne permite să oferim clienților noștri transport și montaj gratuite pentru toate produsele comandate și montate în România.