constructii metalice - usa de garaj
Consultant pentru clienți

Construcții metalice – Garaj din tablă 4×6 m

Garaje metalice oferă construcții metalice de calitate, indispensabile pentru oricine își dorește să aibă mașina la loc sigur, ferit de intemperii sau de alți factori externi care pot deteriora aspectul exterior al mașinii. De asemenea, un garaj poate fi folosit ca spațiu de depozitare pentru diferitele unelte pe care le ținem împrăștiate prin grădină sau casă. De foarte multe ori, cei mai mulți dintre noi s-au trezit în situația în care au uitat unde au pus un lucru, iar căutarea acestuia duce la o mare durere de cap. De aceea, pentru a fi organizat puteți achiziționa un garaj metalic rezistent, în interiorul căruia puteți face modificările dorite pentru a avea totul cât mai organizat.

Beneficii construcții metalice

Construcțiile metalice sunt utile pentru orice familie, care deține o curte, întrucât reprezintă un spațiu de depozitare practic. De asemenea, așa cum am menționat mai sus, mașina dumneavoastră va fi la loc sigur într-un garaj, fiind ferită de factorii externi ce i-ar putea deteriora în timp aspectul exterior.

Un garaj metalic este o investiție rentabilă, față de un garaj din lemn. Un avantaj pe care îl are un garaj din oțel, față de unul din lemn este modul de întreținere. După cum bine știți, lemnul dacă nu este tratat, vopsit, se poate deteriora foarte ușor în timp. De asemenea, trebuie dat cu lac periodic pentru a nu-și pierde din estetica inițială. Pe de altă parte, metalul nu are nevoie de o atenție deosebită, costurile fiind substanțial mai mici.

Un alt avantaj al construcțiilor metalice îl reprezintă calitatea superioară. Structurile metalice nu vor fi niciodată afectate de anumiți dăunători, cum ar fi termitele. Structura lor rezistentă va rămâne în stare perfectă pentru o vreme îndelungată.

Un garaj metalic este ușor de construit, nefiind necesară o fundație pregătită anterior. Construcțiile metalice nu reprezintă un pericol de incendiu, ca cele din lemn. De cele mai multe ori, un garaj metalic poate fi construit din materiale reciclate, fiind o soluție sustenabilă de construcție.

Construcțiile metalice oferite de Garaje metalice sunt disponibile într-o gamă largă de culori, precum alb, alb murdar, zincat, argintiu, cireș deschis, maro închis, negru, nisip, grafit închis, verde închis, maro închis mat, verde închis mat sau imitații din lemn.

Să revedem care sunt principalele avantaje ale construcțiilor metalice:

Preț avantajos – prețul unui garaj metalic variază în funcție dimensiuni și de tipul de tablă aleasă (zincată sau acrilată), deoarece acestea diferă atât din punct de vedere al rezistenței, cât și ca aspect.

Montare rapidă – montarea unui garaj metalic este un proces relativ simplu, față de un garaj tradițional care prezintă eforturi fizice și financiare mai mari. În plus, Garaje metalice oferă acest serviciu, alături de transportul materialelor, în mod gratuit!

Material foarte rezistent in timp – o construcție metalică prezintă o rezistență excelentă la stres fizic, condiții climatice variate sși, foarte important, la foc.

Permite demontarea și reamplasarea sa cu ușurință – Garajele metalice sunt demontabile și portabile, iar prin aceasta oferă proprietarilor posibilitatea de a nu-și pierde investiția în cazul în care decid să se mute într-o altă casă.

Nu necesită documentație specializată – structurile metalice sunt considerate structuri monolite, astfel că acestea pot fi montate și utilizate cu ușurință, fără a fi nevoie de autorizație de construcție sau alte tipuri de documentație specializată.

Nu necesită îngrijire constantă – o construcție metalică nu necesită o îngrijire constantă, față de cele din lemn sau beton care trebuie să fie periodic întreținute și recondiționate pentru a-și păstra funcționalitatea și aspectul estetic impecabil.

Construcții metalice – Garaj din tablă 4×6 m

Garaje metalice oferă construcții metalice de calitate, la prețuri avantajose, iar transportul și montajul sunt gratuite. Vă prezentăm Garajul din tablă 4×6 malb/cireș inchis mat, având următoarele caracteristici:

Tipul de acoperișAcoperiș în două ape
Tipul porțiiPoartă ridicată în sus
Lățime4
Lungime6
Înălțimea peretelui2,13
Înălțimea din partea de sus2,45
Lumina de la intrare1,9

Pe site-ul garajemetalice.ro, puteți achiziționa pe lângă garaje metalice, hale, cuști pentru câini, uși și porți sau case de grădină.

 

Doriți un garaj din tablă?