Kotec pro psa 3x2 tmavě zelená
Consultant pentru clienți

Cum să ancorați țarcul de câini?

Dacă sunteți proprietarul unui câine mare și vă gândiți să cumpărați tarcul perfect pentru dimensiunea și caracterul său, vă aflați în locul potrivit.

 

Kotec pro psa 4×2,5 m - tmavě hnědá matná

Tarcul de joacă vă va servi câinele

Tarcul de joacă este un loc în care câinele ar trebui să se simtă în siguranță și în largul lui, așa că cel mai bine este să începeți să-l obișnuiți cu acest spațiu încă de la o vârstă fragedă.

Prietenul tău cu patru picioare s-ar putea simți singur la început, așa că este important să-l vizitezi des și să-i oferi jucării pe care le asociază bine.

De-a lungul timpului, se va obișnui cu tarcul de joacă și îl va trata ca pe zona sa privată, revenind acolo de bună voie atunci când vrea să se odihnească.

 

Cum să ancorați în mod corespunzător tarcul?

Baza este să așezați țarcul pe o suprafață plană. Primul strat trebuie să fie format dintr-un substrat pe care câinele nu o va putea săpa, poate fi o placă de beton, traverse, pavaje sau cel puțin 4 plăci cu o grosime de cel puțin 1 cm. 30 × 30 cm pe care poate fi așezat țarcul.

Ancorarea se referă la fixarea tarcului de joacă la sol cu ​​șuruburi și dibluri. Mai întâi, așezați ancorele de pământ în pământ și apoi înșurubați-l de tarc. După asamblare, structura trebuie să fie stabilă și imobilă.

 

Cum ar trebui să arate un tarc de joacă perfect?

Fiecare tarc ar trebui să fie format din trei pereți protejați pentru a proteja animalul de condițiile meteorologice nefavorabile, cum ar fi vântul sau ploaia. Peretele frontal ar trebui să fie expus și echipat cu trepte metalice sau profile cu uși care să permită eliberarea patrupedului. Tarcul de joacă trebuie să fie suficient de mare pentru a oferi câinelui confortul necesar. În plus, tarcurile noastre sunt echipate cu boluri rotative care vă permit să dați mâncare fără a fi nevoie să deschideți ușa stiloului.

Acoperișul este un element important în structura tarcului de joacă, deoarece protejează câinele de vremea rea. Oferim acoperișuri metalice, ușor înclinate, datorită cărora nici apa, nici zăpada nu se vor acumula pe suprafața sa. De asemenea, merită să vă gândiți la plasarea unei canise sau a unui vizuin în interiorul parcului de joacă, astfel încât animalul dvs. de companie să aibă un loc în care să poată dormi liniștit.

Podeaua din tarcului de joacă poate fi din orice material, dar vă recomandăm să alegeți jumătate din beton și restul de lemn. Acest lucru se datorează faptului că lemnul va încălzi animalul în timpul iernii, iar betonul se va răcori vara. Mai mult, ambele materiale nu sunt atât de bune pentru distrugere.

Când vine vorba de dimensiunea tarcului de joacă, merită să luați în considerare dimensiunea și numărul de câinilor pe care doriți să-i puneți. Spațiul din jurul tarcului, care ar trebui plasat în interiorul tarcului, ar trebui, de asemenea, să fie luat în considerare. Cea mai bună alegere sunt tarcurile de 2 × 3 m sau 2 × 4 m, care vor funcționa bine pentru practic orice rasă.