Jak zabezpečit garáž (2)
Consultant pentru clienți

Cum să securizezi un garaj?

Se știe de multă vreme că garajele sunt unul dintre principalele locuri care atrag hoții, deoarece depozităm acolo nu numai mașini, ci și diverse articole și instrumente de valoare mai mare sau mai mică. Cu toate acestea, acestea sunt bunurile noastre și merită să le îngrijim, motiv pentru care în articolul de astăzi ne vom concentra asupra modalităților de a proteja garajul împotriva oaspeților neinvitați.

Securitatea de bază a garajului se bazează pe tipul de încuietoare care asigură poarta de intrare. Merită să evitați încuietorile ieftine și de calitate scăzută, deoarece îndepărtarea lor nu va cauza nicio problemă hoțului și, în plus, îl poate încuraja cu posibilitatea unui jaf rapid și simplu.

Atunci când alegeți o incuietoare, merită să luați în considerare clasa de securitate, de ex. clasa 3 este capabilă să reziste la forța unei ciocane sau a unui ciocan timp de cel puțin 5 minute, iar încuietorile de clasa 4 pot rezista la presiunea unui burghiu electronic timp de aproximativ 10 minute.

 

Plechová garáž 6x5 m - pozink stříbrná

Ce vă recomandăm atunci?

Prin plasarea unei încuietori de înaltă calitate atât în ​​garaj, cât și în poarta de intrare, vă asigurați siguranța proprietății dvs. Combinația corectă de încuietori depinde de tipul de porți și uși, așa că adăugați un lacăt la cilindrul de securitate pentru o securitate sporită.

 

Securitate

De multe ori depozităm diverse instrumente în garaj care pot ajuta cu ușurință hoțul în pradă viitoare. Merită să păstrați astfel de lucruri sub cheie pentru a minimiza riscul utilizării lor de către persoane neautorizate.

Seifurile sunt extrem de rezistente la foraj și alte daune. Nu se recomandă păstrarea sculelor într-un dulap de garaj, deoarece acestea pot ajuta hoțul în alte proceduri.

 

Securitate electronică

O greșeală bună este să instalați fotocelule, camere sau o alarmă cu baterie. Majoritatea garajelor interioare nu au sursa de alimentare adecvată, ceea ce face imposibilă utilizarea unei alarme complete, rezultatul fiind că trebuie să ne limităm la alarmele alimentate cu baterii. Amintiți-vă că chiar și un aparat foto cu senzor sau un senzor pot descuraja în mod eficient un hoț să nu fure.

Dacă garajul dvs. este conectat la casă sau are sursa de alimentare necesară pentru a utiliza un dispozitiv de securitate bun, merită să investiți într-unul care vă va apela telefonul mobil sau vă va trimite un SMS în cazul oricărei activități suspecte în interiorul garajului dvs. Nu are sens să folosești alarme buzzing, care oricum probabil nu vor speria pe nimeni.

 

Asigurare suplimentară

Un alt element, dar fără îndoială unul dintre cele mai importante, este asigurarea, care vă va permite să recuperați costurile obiectelor furate și, în plus, poate acoperi sume legate de factori naturali, precum incendiu, furtună, zăpadă sau copaci căzuți. Garajul poate fi asigurat ca o entitate separată sau se poate aplica o asigurare componentelor garajului, cum ar fi ușile, ferestrele sau uneltele depozitate în interior.

În cele din urmă, merită menționat și faptul că o companie externă de securitate se poate ocupa de securitatea garajului dvs., care va reacționa imediat ce o persoană neautorizată începe să se învârtă în jurul proprietății dvs.

Alegeți din oferta noastră de garaje din tablă