Plechová garáž 6x6 m - tmavě hnědá mat/Zlatý dub světlý
Consultant pentru clienți

Cum se izolează o ușă de garaj?

Cum se izolează o ușă de garaj? Ce materiale să folosiți pentru sigilarea ușilor de garaj? Sau poate o ușă de garaj izolată gata este o soluție mai bună? Vă invităm să citiți.

Încălzirea ușii garajului este de o mare importanță, mai ales atunci când camera garajului face parte din clădire. Numai astfel vom reduce pierderile de căldură și cheltuielile de încălzire inutile. Dacă alegem un garaj de tablă pentru parcarea mașinilor, atunci ne putem gândi la instalarea unei porți de ridicare neizolate cu control automat pentru deschidere și a unei porți cu două foi.
Sunt disponibile mai multe tipuri de materiale pentru izolarea ușii de garaj. Atenţie! Nu vom izola fiecare tip de ușă de garaj. Construcția ușii rulante de garaj și a ușii secționale înseamnă că aceste uși nu pot fi acoperite cu un strat suplimentar de izolație. Izolarea ușii de garaj este posibilă cu așa-numita ușă aeriană

Pentru a izola o ușă de garaj aeriană, puteți utiliza:
* Spumă de poliester,
* folie termoizolanta,
* covor izolant,
* amestec poliuretanic
Izolarea ușii de garaj neîncălzite îi va extinde durabilitatea – iarna nu va îngheța.

Când alegeți un material pentru izolație termică, rețineți că materialele grele și groase pot face dificilă deschiderea porții sau perturbarea funcționării automatizării acesteia.
Dacă nu dorim să ne facem griji cu privire la modul de izolare a ușii de garaj, putem alege ușile de garaj izolate gata făcute, compania noastră realizează porți la cererea clientului individual, ceea ce înseamnă că dimensiunea ușii este opțională. Porțile cu piele dublă garantează un nivel extrem de ridicat de izolare termică. Aceasta este cea mai bună alegere pentru un garaj conectat la casă.

Alegeți din oferta noastră de uși și porți de garaj