Jak postavit kotec pro psa a psí boudu
Consultant pentru clienți

Cum trebuie să construiești un țarc și o cușcă de câine

Aveți un câine acasă sau intenționați să vă extindeți familia cu un patruped? Atunci este timpul să te gândești unde va locui prietenul tău canin. Dacă doriți un paznic de încredere acasă, trebuie să îi oferiți un spațiu confortabil și funcțional, care să-l protejeze de vreme rea și să-i ofere intimitate.

Avantajele țarcurilor:

  • un loc sigur pentru un câine care stă în curte,
  • confort și facilități pentru câine,
  • asigură intimitatea,
  • culcuș durabil și de încredere pentru un câine.

Cum ar trebui să arate un țarc de câini?

Țarcul de câine este dreptunghiular sau pătrat cu anumite dimensiuni. Are nevoie de o pardoseală solidă care necesită lemn de înaltă calitate. Acoperișul trebuie să fie, de asemenea, de bună calitate, astfel încât apa să nu curgă în cușcă.

Pereții țarcului de câini

Pereții perimetrali trebuie să fie puternici, durabili și solizi pe trei laturi, astfel încât vântul să nu sufle înăuntrul cuștii. De asemenea, aceștia ar trebui să fie construiți astfel încât să nu reprezinte o amenințare la adresa siguranței câinelui – dimensiunile sau materialele selectate necorespunzător pot prezenta un risc de rănire. În ceea ce privește partea din față a țarcului, plasa clasică nu este suficientă, deci este mai bine să alegeți bări mai puternice, care vor fi echipate cu o ușă pentru a lăsa câinele să iasă sau să intre în țarc atunci când, spre exemplu, mănâncă.

Selectarea țarcurilor – în funcție de dimensiune

Țarcul trebuie selectată întotdeauna în funcție de dimensiunea câinelui și de dimensiunile pe care le aveți disponibile în curte pentru un țarc. În prezent, țarcurile sunt fabricate în diferite dimensiuni, forme și materiale. În cazul în care trebuie să vă închideți câinele mai des, este mai bine să aveți un țarc mai mare, astfel încât animalul dvs. să poată avea spațiul necesar pentru a se mișca. Dacă aveți mai mult de un câine, puteți cumpăra țatcuri practice comune sau separate.

Alegerea materialului potrivit

Cel mai bine este să alegeți un țarc de câini care este fabricat din materiale impermeabile, astfel încât să nu fie deteriorat în niciun fel pe vreme rea afară. O alegere excelentă sunt custile metalice pentru câini, realizate din tablă de oțel galvanizat durabil.

Echipament țarc de câini

Pe lângă cei trei pereți, bare și uși solide, țarcul trebuie să conțină și o cușcă izolată. Pardoseala trebuie să fie din lemn sau beton, iar acoperișul să aibă, de preferință, o pantă din oțel zincat pentru o drenare adecvată a apei.

Dacă aveți nevoie doar de țarc pentru o închidere ocazională a câinelui, este suficient să aveți doar grile, fără podea. Țarcul de câini este așezat apoi în grădină pe iarbă.

Construirea unui țarc pentru câine

Construirea unei cuști pentru câini este cu adevărat complicată, care necesită atât planul corect, cât și suficient timp și abilități pentru a începe. Prin urmare, depinde de dvs. dacă veți această sarcină sa o faceți singur sau, mai degrabă, să contactați experți care au experiență în construirea țarcurilor. Datorită acestui fapt, țarcul va fi sigur, adaptat exact unui anumit câine și va îndeplini toate cerințele necesare.

Získejte cenovou nabídku pro kotec pro psa

Alegeți din oferta noastră de tarcuri de câini