Plechová garáž 5x5 – Zlatý dub
Consultant pentru clienți

Garaj din tablă 6×6 m –streașină 2,5×6 m– întrebuințări

Dacă aveți nevoie de un spațiu de depozitare pentru diferite lucruri care nu mai au loc în casă, sau vreți să vă știți mașina la adăpost, puteți alege cu încredere un garaj din tablă 4x4m plus streașină 2×4 din gama largă de produse de tip garaj metalic. Calitatea materialelor precum și rezistența în timp, sunt factorii care contribuie la cererea ridicată de comenzi. Clienții sunt mulțumiți de produsele noastre și ne străduim să le oferim toate garajele la cele mai înalte standarde.

De ce ai nevoie de un garaj din tablă 6×6?

Un garaj din tablă, precum garajul din tablă 4x4m plus streașină 2×4 reprezintă o investiție foarte bună pentru orice se gândește să achiziționeze unul. Cu ajutorul unui astfel de spațiu putem să depozităm diferite unelte, scule sau să ne amenajăm colțul nostru personal unde să ne desfășurăm activitatea preferată. Unii oameni sunt pasionați de tâmplărie sau vor să lucreze la un motor la propria mașină însă nu o pot face în aer liber, din cauza gălăgiei, intemperiilor sau altor fenomene ale naturii. Ne dorim să fim singuri și să lucrăm în liniște, fără să fim deranjați de alte persoane sau de gălăgia ce ne poate perturba.

De asemenea, un garaj este ideal pentru a ne păstra mașina în siguranță, fără să riscăm să deteriorăm aspectul automobilului din cauza diferitelor intemperii (ploaie, zăpadă, grindină). Garajul ne asigură protecția mașinii și astfel nu va trebui să o schimbați prea curând. Fiecare proprietar de mașină trebuie să pună preț pe protejarea bunului, întrucât un automobil este o necesitate pentru majoritatea persoanelor. Mijlocul de transport ne asigură libertatea de a ne mișca repede și sigur prin oraș, fără a apela la autobuze, tramvaie sau taxi-uri.

Dacă vă aflați în situația în care aveți deja casa construită, puteți să optați pentru o firmă specializată pentru astfel de construcții. Astfel, veți fi siguri că totul va fi realizat la cele mai înalte standarde. Puteți să alegeți să aveți un garaj lipit de casă, de unde puteți ajunge ușor din exteriorul locuinței, însă acest lucru prezintă anumite dezavantaje, precum transmiterea ușoară din garaj în interiorul casei a zgomotelor, mirosurilor și noxelor emise de mașină. Dacă aveți garajul construit în grădină, atunci aceste lucruri nu vor mai reprezenta o problemă.

Printre avantajele garajului din tab se numără:

  • Preț avantajos

  • Montare rapidă

  • Material foarte rezistent în timp

  • Permite demontarea și reamplasarea sa cu ușurință

  • Nu necesită documentație specializată

  • Nu necesită îngrijire constantă

Blach Trans vă pune la dispoziție o gamă largă de garaje de unde puteți alege, fiind un distribuitor de produse de top din această categorie. Garajele din tablă sunt rezistente și vă vor asigura protecția necesară pentru orice alegeți să depozitați. Garajele noastre standard din oțel au dimensiunile de 6 × 6 m, 3 × 5 m, 7 × 6 m. Cu toate acestea, cel mai adesea producem structuri în funcție de preferințele individuale ale clienților noștri. În funcție de nevoi, putem produce și un garaj pentru una, două sau mai multe mașini (așa-numitul garaj pe rând). În funcție de locul de instalare, oferim clienților noștri un garaj cu acoperiș monoclantat (înclinat înainte, înapoi sau lateral) sau un acoperiș cu două ape.

Garaj din tablă 6×6 m –streașină 2,5×6 m

Caracteristici:

Tipul de acoperiș Acoperiș cu două ape

Tipul porții Poartă ridicată în sus

Lăţime 6

lungime 6

Înălțimea peretelui 2,5

Lumina de la intrare 2,35

Înălțimea din partea de sus 3

Ușă suplimentară Da

Fereastra suplimentară Da

Streașină 3×6