alt unghi cu baldachin de tabla pentru garaj metalic
Consultant pentru clienți

Sfaturi pentru a-ți proteja mașina de soare și căldură

Protejarea mașinii împotriva temperaturilor crescute este extrem de importantă în sezonul cald. Așa cum oamenii au de suferit din cauza caniculei și caută să se ferească de căldura soarelui, așa și mașinile trebuie protejate într-un anumit fel, dacă ținem la ele.

Prin urmare, dacă nu iei măsurile necesare, soarele poate afecta integritatea anumitor componente ale mașinii tale.

Sfaturi de întreținere a mașinii pe perioada verii:

Atenţie la temperatura motorului – Asigură-te că nivelul de antigel este în limite normale. Contrar unor convingeri populare, antigelul nu are doar un punct scăzut de îngheţ, ci şi un punct de fierbere situat foarte sus pe scara termometrului.

Testați bateria mașinii – Durata de viață a bateriei auto este redusă pe timpul verii, deoarece prea multă caldura va supraîncărca bateria. De asemenea, coroziunea va fi mai frecventă. Cea mai bună modalitate de a prelungi viața bateriei pe timp de vară este să curățați bateria în mod regulat, dar și bornele acesteia.

Verificați presiunea din anvelope – Pentru fiecare 10 grade de creștere a temperaturii din exterior, anvelopele au tendința să piardă aproximativ 1 PSI. Asigurați-vă că monitorizați periodic presiunea aerului din anvelopele dumneavoastră.

Verificați nivelul uleiului – Şi motorul are nevoie de îngrijiri speciale. Uleiul, de exemplu, trebuie înlocuit cu unul care are o vâscozitate mai mare, pentru a rezista căldurii excesive. Pentru înlocuirea uleiului de motor, trebuie să mergi cu maşina într-un service auto.

Verificați sistemul electric – Firele electrice sunt vulnerabile la căldură, iar dacă maşina este expusă constant la soare, vom constata cu surprindere că unele dintre acestea vor ceda în timp. Putem avea surpriza ca luminile de bord, sistemul electric de la geamuri sau aerul condiţionat să nu mai funcţioneze.

De ce să alegeți garajele metalice pentru adăpostirea mașinii dumneavoastră pe perioada verii?

Unul dintre avantajele construcțiilor metalice este acela că ele pot fi cu ușurință extinse și/sau recompartimentate, așa că nu trebuie să vă faceți probleme de relocare în cazul în care după o vreme devine necesară mărirea sau reorganizarea spațiului de lucru. Pe lângă spațiu pentru autoturism, un garaj oferă și siguranța și intimitatea activităților pe care le desfășurăm în interior, așa cum sunt hobby-urile. De asemenea, în funcție de cât de mult vă interesează aspectul estetic al construcției, veți putea alege tipul de tablă folosit, precum și culoarea preferată, noi punându-vă la dispoziție o gamă variată de culori.

Prețurile noastre includ mereu transportul și montajul gratuite

Avem un parc auto care ne permite să oferim clienților noștri transport și montaj gratuite pentru toate produsele comandate și montate în România. Pentru garajele metalice, adăposturile, casele de grădină și celelalte construcții metalice livrăm și montăm produsul între 14 și 60 zile lucrătoare.

Avem un personal calificat şi de încredere, ce este răspunzător de montarea şi predarea garajelor comandate. Montarea garajului este rapidă, necesită un spaţiu minim de montare, și în plus nu produce deşeuri de construcţie. În plus, transportul pieselor necesare construcției garajelor metalice se realizează extrem de ușor, datorită greutății reduse, iar timpul de construcție este redus, în comparație cu timpul necesar pentru a realiza garaje din beton.

Indiferent de material, dacă doriți un garaj metalic pentru a oferi adăpost mașinii dumneavoastră sau pentru a depozita diferite unelte, ideal este să apelați la serviciile unei firme specializate în fabricarea garajelor metalice.
Oferta noastră cuprinde garaje auto moderne, fiind vorba de construcții fabricate din panouri orizontale în culori moderne, cu un set complet de prelucrare și acoperiș din tablă cu posibilitatea de instalare a porților, care se ridică automat. Prioritățile noastre cele mai importante sunt calitatea înaltă de execuție și durata scurtă de realizare.