Plechová garáž 7x5m - bílá/modrá
Consultant pentru clienți

Avantajele construirii casei de grădină de către o firmă specializată

Grădina necesită atenție, multă muncă și timp pe care să ți-l dedici amenajării ei. Pe lânga amenajarea grădinii, trebuie să te gândești și la îngrijire și întreținere.
Din acest motiv, grădina este, de asemenea, un loc unde sunt depozitate uneltele şi mobilierul pentru grădină cât şi echipamentul recreativ. O grădină bine întreţinută impune ca proprietarul acesteia să posede un loc solid de depozitare, cum ar fi casele de grădină. Acestea se potrivesc oriunde este necesară organizarea spațiului destinat pentru depozitarea diferitor tipuri de obiecte de grădinărit și nu numai.

De ce aveți nevoie de o casă de grădină?

O casă de grădină este o anexă special construită și amplasată în grădină pentru a servi ca spațiu de depozitare pentru obiecte. Includem în această categorie scule, unelte, mașină de tuns iarba, mobilier de gradină, iar lista poate continua si varia de la caz la caz.
Prin urmare, căsuța de grădină este practic o magazie, un spațiu de depozitare construit în grădina casei dumneavoastră. Aceasta poate avea, în funcție de preferințele si nevoile fiecăruia, diferite dimensiuni, forme și culori și poate fi construită din diverse materiale cum ar fi beton, lemn, PVC, sau tablă.
Pe lângă aceste exemple, putem găsim și alte modele de magazii de unelte în funcție de dimensiuni și nuanțe, cum ar fi: căsuța de gradină 3×3m culoare roșu,căsuța de grădină modernă nuanta de nuc 6x3m sau chiar un model ce imită perfect structura de lemn cum ar fi o magazie de 2.5x2m stejar auriu.

Care sunt avantajele unei case de grădină din metal?

– nu ruginește;
– nu este atacată de carii;
– nu putrezește;
– nu se usucă;
– nu contorsionează;
– rezistă la ploaie și zăpadă/îngheț.

Posibilități de construire ale unei case de grădină:

• prin forțele proprii

Mulți oameni își instalează casele de grădină singuri. Este vorba despre o muncă mai exigentă – atât fizic cât și în ceea ce privește timpul pierdut – în care se vor descurca doar cei îndemânatici și experimentați. Prin urmare, vă recomandăm mai degrabă să lăsați construcția casei de grădină pe mâinile celor cu experiență. Dacă totuși aveți de gând să construiți casa cu forțe proprii, veți avea nevoie de timp suficient, îndemânare, scule, material de construcție, după caz și de toate autorizațiile necesare. Înainte de a începe cu construcția, este bine să conștientizați, în ce scopuri veți utiliza casa și în funcție de asta, să alegeți tipul de casă de grădină.

• cu ajutorul unei firme specializate

În cazul în care veți alege o firmă pentru construirea casei de grădină, o puteți comanda la cheie conform dispozițiilor, care vor fi adecvate pentru necesitățile concrete ale terenului. De asemenea puteți stabili mărimea exactă, în ce parte va fi ușa și fereastra, care va fi grosimea pereților, a podelei, culoarea etc.

Casele de grădină necesită autorizație de construcție?

Clădirile mici, în care sunt de obicei incluse și casele de grădină, pot fi construite și fără autorizație de construcție. Aceasta se referă numai la casele de grădină care au un singur nivel, cu o suprafață construită totală de până la 25 m2, cu o înălțime de până la 5m și care nu trebuie să conțină instalații sanitare sau de încălzire.

Din ce material se construiesc căsuțele de grădină?

Așa cum materialele de construcție pentru o casă sunt alese cu grijă, și la fel cum piesele de mobilier sunt evaluate si bine analizate înainte de a fi cumpărate, aceeași prudență este recomandată și atunci când alegeți materialul din care umează să fie construită căsuța de gradină. Cel mai frecvent, căsuțele de grădină sunt construite din materiale ușoare și doar rareori din beton. Materialul de constructie ideal este acela care îndeplinește cu succes o serie de criterii cum ar fi: stabilitate, funcționalitate, raport calitate-pret echitabil, aspect plăcut, etc.

În concluzie

Casele de grădină reprezintă unul dintre produsele principale, pe care le oferă Blach Trans. Aceste case de grădină din tablă sunt deosebit de rezistente și ușor demontabile, deci se pot transporta ușor în alt loc și se pot monta din nou. Mai mult, transportul și montajul sunt gratuite, iar prețurile caselor de grădină sunt pentru toate buzunarele!

Recomandăm să lăsați montarea casei de grădină pe seama experților, care au mulți ani de experiență în acest domeniu, pentru a minimaliza riscul eventualelor daune.