Plechová garáž 9x5m - třešeň světlá
Consultant pentru clienți

Ce piese ale mașinii se pot defecta din cauza caniculei?

Întrucât prețul autovehiculelor nu este deloc neglijabil, este important ca fiecare proprietar să ia în considerare varianta de a-și proteja bunul prin adăpostirea acestuia într-un garaj. Deși puteți găsi pe internet numeroase articole de tip DIY (do it yourself), vă asigurăm că pentru a putea obține cele mai bune rezultate, este necesar să apelați la firme de specialitate pentru construcția garajelor auto.

Protejarea mașinii împotriva temperaturilor crescute este extrem de importantă în sezonul cald. Așa cum oamenii au de suferit din cauza caniculei și caută să se ferească de căldura soarelui, așa și mașinile trebuie protejate într-un anumit fel, dacă ținem la ele.

Temperaturile extreme pot afecta mașinile, provocând defecțiuni mai mult sau mai puțin grave ale unor componente din ansamblul acestora, cum ar fi:

Bateria

În ciuda convingerii pe care majoritatea șoferilor o au, cum că bateria este afectată în special iarna, trebuie reținut faptul că și temperaturile ridicate îi pot produce daune. În acest sens, dacă este foarte cald, se poate produce coroziunea conexiunilor.

Volanul

De obicei, în perioada verii, mulți șoferi așteaptă minute bune până conduc mașina, din cauza faptului că volanul este prea fierbinte. Atât volanul, cât și tapițeria din piele a mașinii au foarte mult de suferit din cauza temperaturilor ridicate. Primele semne ale deteriorării volanului din cauza acestui aspect sunt micile fisuri care apar pe el.

Motorul


Temperatura motorului este alt aspect de care trebuie să ții cont. Așa că asigură-te că nivelul de antigel atinge limite normale și poartă în portbagaj un recipient suplimentar, în caz de orice. Cu toții știm faptul că antigelul are un punct scăzut de îngheț. Ceea ce e mai puțin știut însă e faptul că are și un punct de fierbere foarte ridicat.

Sistemul electric

Firele electrice sunt vulnerabile la căldură, iar dacă maşina este expusă constant la soare, vom constata cu surprindere că unele dintre acestea vor ceda în timp. Putem avea surpriza ca luminile de bord, sistemul electric de la geamuri sau aerul condiţionat să nu mai funcţioneze.

De ce să alegeți garajele metalice pentru adăpostirea mașinii dumneavoastră

Unul dintre avantajele construcțiilor metalice este acela că ele pot fi cu ușurință extinse și/sau recompartimentate, așa că nu trebuie să vă faceți probleme de relocare în cazul în care după o vreme devine necesară mărirea sau reorganizarea spațiului de lucru. Pe lângă spațiu pentru autoturism, un garaj oferă și siguranța și intimitatea activităților pe care le desfășurăm în interior, așa cum sunt hobby-urile. De asemenea, în funcție de cât de mult vă interesează aspectul estetic al construcției, veți putea alege tipul de tablă folosit, precum și culoarea preferată, noi punându-vă la dispoziție o gamă variată de culori.

Care sunt prețurile garajelor metalice?

Costurile unui garaj metalic variază în funcție de dimensiuni și de tipul de tablă aleasă (zincată sau acrilată), întrucât acestea diferă atât din punct de vedere al rezistenței, cât și ca aspect. Orientativ, puteți găsi modele de garaj din tabla zincată cu ușă basculantă cât și modele de garaj din tablă cutată stejar auriu și alte nuanțe moderne ce pornesc de la suma de 2000 de lei, ele fiind soluții accesibile pentru buzunarul oricui.

În concluzie

Oferim garaje metalice, corespunzător nevoilor dumneavoastră, la cel mai avantajos raport preț – calitate de pe piață. În plus, transportul și montajul sunt gratuite.
Indiferent de material, dacă doriți un garaj metalic pentru a oferi adăpost mașinii dumneavoastră sau pentru a depozita diferite unelte, ideal este să apelați la serviciile unei firme specializate în fabricarea garajelor metalice. Oferta noastră cuprinde garaje auto moderne, fiind vorba de construcții fabricate din panouri orizontale în culori moderne, cu un set complet de prelucrare și acoperiș din tablă cu posibilitatea de instalare a porților, care se ridică automat. Prioritățile noastre cele mai importante sunt calitatea înaltă de execuție și durata scurtă de realizare.

În plus, apelând la servicii oferite de firme specializate în astfel de construcții, asa cum este și Blach-Trans, veți avea parte de consultanța de care aveți nevoie pentru a lua cea mai bună decizie și a face o investiție cu adevarat profitabilă. Puteti alege fie din variantele standard la cel mai bun preț de pe piață, sau vă putem personaliza garajul din tablă, adaptându-ne la bugetul oferit și propunându-vă cele mai bune soluții posibile care să îndeplinească toate exigențele dumneavoastră.