Plechová hala 4×6m - tmavo zelená matná
Consultant pentru clienți

Cum să aveți un garaj bine organizat

Un garaj auto reprezintă confortul de a avea un loc de parcare individual, sigur și izolat de intemperiile vremii, dar totodată ajută și la reducerea cheltuielilor de întreținere pentru mașină. Din punctul nostru de vedere, primăvara reprezintă perioada perfectă pentru a face ordine și curățenie în garaj.

​Cum să vă organizați garajul

Multă lume evită să se apuce de făcut curățenie de primăvară fiindcă de fapt nu prea știu de unde să înceapă.

​Atunci cand începeți procesul de curățenie în garaj, este important să îl reorganizați în funcție de nevoile dumneavoastră. Este important să păstrați la vedere uneltele și sculele pe care le folosiți cel mai des.

​Grupați obiectele pe categorii și încercați să alegeți sisteme de depozitare potrivite pentru uneltele și sculele dumneavoastră. Un sistem de etichetare te va ajuta să deții controlul oricât de multe lucruri sau cutii aduni în garaj. Obiectele mici, precum șurubelnițele, sculele sau ustensilele pentru reparat sau obiectele de dimensiuni mai mari precum cauciucurile, aspiratorul, toate trebuie depozitate în garajul dumneavoastră, dar într-un mod corespunzător, pentru a nu aglomera și a nu crea dezordine în încăpere.


​De ce să alegeți garajele metalice?


​De principiu, autoturismele din ziua de azi sunt proiectate și construite în așa fel încât să reziste în condiții meteo specifice fiecărui anotimp. Cu toate acestea, vremea extremă poate aduce prejudicii atât bunei funcționări a mașinii dumneavoastră, cât și aspectului său exterior.


​Garajele auto pot fi folosite și ca spațiu de depozitare pentru uneltele și sculele necesare fiecăruia, pentru întreținerea sau depozitarea motocicletei spre exemplu, sau pentru alte obiecte ce țin de diferite hobby-uri. Pentru ca un garaj modern să poată îndeplini și funcția de depozitare a anumitor obiecte, și cea de atelier, este important să asigurați toate condițiile pentru a vă putea desfășura activitatea de zi cu zi.

Garajele metalice oferă foarte multe avantaje utilizatorului, cum ar fi siguranță, durabilitatea construcției, dar și protecție împotriva factorilor de mediu și chiar împotriva incendiilor.


De asemenea, transportul pieselor necesare construcției garajelor metalice se realizează extrem de ușor, datorită greutății reduse, iar timpul de construcție este redus, în comparație cu timpul necesar pentru a realiza garaje din beton. Spre exemplu, puteți arunca o privire la modelele de garaj din tablă zincată cu ușă basculantă, dar și la modelele de garaj din tablă cutată stejar auriu.

Garaje metalice – avantaje:


• securitate;
• durabilitatea construcției;
• protecție împotriva factorilor de mediu și chiar împotriva incendiilor.
• permit demontarea și reamplasarea facilă
• nu necesită documentație specializată
• nu necesită îngrijire constantă cum necesită alte tipuri de garaj
• costuri scăzute de cumpărare și mentenanță

Ce prețuri au garajele metalice?


În cazul în care vă întrebați care sunt costurile garajelor metalice, trebuie să știți că prețul garajelor metalice pornește de la suma de 2000 de lei, ele reprezentând soluții accesibile pentru buzunarul oricui. Instalarea unui garaj metalic se poate realiza atât pe o fundație special pregătită, dar și pe terenuri nivelate. Garajele metalice pot fi realizate sub forma unui cadru sau a unei construcții sudate. Acesta din urmă este mai durabil și mai stabil și se aliniază mai ușor. În plus, garajele metalice nu necesită îngrijire constantă. Acesta este un mare avantaj, în comparație cu celelalte două alternative, ce necesită întreținere periodică și recondiționare pentru a-și păstra funcționalitatea și aspectul estetic impecabil.

Alege o firmă specializată în fabricarea garajelor metalice

 

​ Instalarea unui garaj metalic se poate face atât pe o fundație special pregătită, dar și pe terenuri nivelate. Mai mult, din punct de vedere al rezistenței în timp, construcțiile metalice rezistă cel puțin la fel de mult ca și structurile din cărămidă.


Recomandăm să lăsați montarea garajelor pe seama experților, care au mulți ani de experiență în acest domeniu, pentru a minimiza riscul eventualelor daune.


Prioritățile noastre sunt: calitatea înaltă de execuție, durata cât mai scurtă de livrare și montare și oferirea unui preț corect în raport de calitate. Datorită principiilor pe care le-am stabilit încă de la început în activitatea noastră, am devenit unul dintre cei mai importanți producători de garaje din România, având mii de clienți care au apelat la serviciile noastre.


Blach-Trans este o firmă din Polonia cu experiență în designul și fabricarea produselor din tablă, nu numai pentru clienții individuali, ci și pentru întreprinderi mici, mijlocii și mari.