Plechová montovaná garáž 4×5 - šedá
Consultant pentru clienți

Garaje cu acoperișuri metalice – alege calitatea înainte de toate

Garajele cu acoperișuri metalice oferite de Garaje Metalice sunt de înaltă calitate și îți oferă siguranță și stabilitate. Construcția metalică va rezista ani și ani, grație materialelor de calitate din care este confecționată.

Garajele metalice sunt la mare căutare de toți oamenii ce dispun de o curte generoasă. În această construcție metalică poți depozita diverse lucruri, de la unelte de grădinărit, până la biciclete sau trotinete. De asemenea, mașina va fi protejată constant în garaj de factorii meteorologici nefavorabili.

Garaje cu acoperișuri metalice – de ce să alegi construcțiile metalice de la Garaje Metalice?

Garajele cu acoperișuri metalice de la Garaje Metalice sunt exact ceea ce căutați. Durabilitatea, funcționalitatea, calitatea și diversitatea sunt doar câteva dintre calitățile care le recomandă. Garajele metalice sunt disponibile într-o varietate de culori. De asemenea, puteți alege un garaj metalic monoclantat (înclinat înainte, înapoi sau lateral) sau un acoperiș cu două ape. La crearea produselor noastre, punem un accent deosebit pe funcționalitatea și adaptarea acestora la nevoile clienților noștri.

Garajele din oțel zincat sunt ideale depozitarea uneltelor, bicicletelor sau a altor obiecte de zi cu zi. Garajele noastre standard din oțel au dimensiunile de 6 × 6 m, 3 × 5 m, 7 × 6 m. Cu toate acestea, cel mai adesea producem structuri în funcție de preferințele individuale ale clienților noștri. În funcție de nevoi, putem produce și un garaj pentru una, două sau mai multe mașini (așa-numitul garaj pe rând).

Garaj din tablă montat 4×5

Caracteristici
Tipul de acoperișPanta acoperișului de la ușă spre spate
Tipul porțiiUșă dublă
Lăţime4
Lungime5
Înălțimea frontală2,15
Înălțimea din spate1,9
Lumina de la intrare2

Garajul cu țiglă metalică pe acoperiș prezintă mai multe avantaje. Există diferite materiale pe piață, însă cei de la Garaje Metalice garantează calitatatea materialelor, acoperișul fiind integral din țiglă metalică.

Tipul de acoperiș contează foarte mult, întrucât calitatea și rezistența acestuia e va vedea în timp. Cei de la Garaje Metalice pun mare accent pe acest aspect, astfel că toate garajele au acoperișul din țiglă metalică. De asemenea, țigla poate avea culori diferite. Materialul este rezistent la intemperii și este preferat de majoritatea proprietarilor de case.

Garaje cu acoperișuri metalice – profită de calitatea construcțiilor metalice de la Garaje Metalice

Garaje cu acoperișuri metalice sunt alegerea numărul unu pentru majoritatea proprietarilor de case, care dispun și de garaje. Profită de garajele la prețuri reduse până la sfârșitul lunii august.

Un garaj este modalitatea cea mai eficientă pentru a-ți păstra mașina la loc sigur, ferit de condițiile meteorologice nefavorabile. De asemenea, garajele nu sunt folosite doar pentru mașini. În acest spațiu poți să-ți desfășori activitatea preferată, un hobby de-al tău pe care nu-ț poți face în casă. Garajul îți oferă intimitate și liniște.

Avem o ofertă extinsă ce cuprinde garaje auto moderne, fiind vorba de construcții fabricate din panouri orizontale în culori moderne, cu un set complet de prelucrare și acoperiș din tablă cu posibilitatea de instalare a porților, care se ridică automat. Instalarea unui garaj metalic se poate face atât pe o fundație special pregătită, dar și pe terenuri nivelate. Mai mult, din punct de vedere al rezistenței în timp, construcțiile metalice rezistă cel puțin la fel de mult ca și structurile din cărămidă.