Consultant pentru clienți

Sfaturi pentru a păstra mașina în condiții cât mai bune

Atunci când vorbim despre construirea unui garaj ideal, ne gândim la diverse materiale care pot satisfice preferinţele noastre. Un material pe care îl puteţi lua în considerare este metalul. Acesta oferă mai multe avantaje faţă de uşile din lemn. Majoritatea oamenilor preferă adesea lemnul, deoarece pare elegant, însă un garaj cu uşi din metal poate fi mult mai benefic pentru tine.

Care sunt avantajele unei mașini ținute în garaj?

Indiferent că plouă sau ninge, o mașină ținută în garaj nu va fi niciodată în contact cu umezeala. Prin urmare, caroseria automobilului va avea o durată de viață mai îndelungată. Sub acțiunea umezelii de afară, coroziunea se manifestă de patru ori mai intens și astfel rugina se răspândește mult mai repede. Un garaj auto îți va proteja mașina și din acest punct de vedere.

– Vopseaua își va păstra luciul pentru mai mult timp.

– Motorul este mult mai bine protejat, mai ales dacă garajul este încălzit. Aprinderea și pornirea unui autoturism ținut la adăpost se face mult mai repede, mai ales în perioada iernii.

– Autombilul va fi ferit de eventuale zgârieturi sau orice alt gen de distrugeri la care este expus un autoturism ținut afară.

Alegerea modului de construcție a garajului auto depinde de mai multe criterii, cum ar fi mărimea spațiului disponibil, cât și bugetul de care dispuneți. În plus, transportul pieselor necesare construcției garajelor metalice se realizează extrem de ușor, datorită greutății reduse, iar timpul de construcție este redus, în comparație cu timpul necesar pentru a realiza garaje din beton.
Instalarea unui garaj metalic se poate realiza atât pe o fundație special pregătită, dar și pe terenuri nivelate. Produsele metalice pentru rezistență sunt asemănătoare cu structurile din cărămidă.

Garaje metalice ieftine

În cele mai multe cazuri, montarea unui garaj metalic este un proces destul de simplu și extrem de rapid (se realizează în întregime în cursul unei singure zile) singurul aspect mai complicat ar fi pregătirea fundației de sub garajul metalic. Din punct de vedere legal, garajele metalice nu sunt considerate structură monolită, prin urmare ele pot fi montate si utilizate cu ușurință, fără să necesite o autorizație de construcție sau alte tipuri de documentație specializată în acest domeniu.
Costurile unui garaj metalic sau garaj din tablă variază în funcție de dimensiuni și de tipul de tablă aleasă (zincată sau acrilată), întrucât acestea diferă atât din punct de vedere al rezistenței, cât și ca aspect. Orientativ, puteți găsi modele de garaj din tablă zincată cu ușă basculantă cât și modele de garaj din tablă cutată stejar auriu și alte nuanțe moderne ce pornesc de la suma de 2000 de lei, ele fiind soluții accesibile pentru buzunarul oricui.

Fiind realizat din materiale ușoare, construcția acestor tipuri de garaje se poate face de către o persoană sau maxim două persoane, rezultând de aici o economie în cazul manoperei de construcție.

Garajele metalice oferă foarte multe avantaje utilizatorului, cum ar fi:

• securitate;
• durabilitatea construcției;
• protecție împotriva factorilor de mediu și chiar împotriva incendiilor.
• permit demontarea și reamplasarea facilă
• nu necesită documentație specializată
• nu necesită îngrijire constantă cum necesită alte tipuri de garaj
• costuri scăzute de cumpărare și mentenanță

Importanța alegerii unei firme specializate în fabricarea garajelor metalice

Avem un personal calificat şi de încredere, ce este răspunzător de montarea şi predarea garajelor comandate. Fiecare comandă primită este executată la timp, motiv pentru care termenul promptitudine este cel care ne defineşte.
Ingredientul secret al succesului nostru este dedicarea fiecărui proiect în parte cât şi experienţa şi feedback-ul pozitiv primit de clienţii care au apelat cu încredere la serviciile noastre. Lucrările sunt realizate în funcţie de necesitatea clientului pe tot parcursul colaborării cu echipa noastră de profesionişti. Suntem rapizi şi răspundem fiecărei cereri în cel mai scurt timp posibil.

Materialele folosite sunt de cea mai înaltă calitate, iar montajele făcute de colegii noştri sunt bine puse la punct, aşa că elementele structurale cât şi finisajele alese vor fi fixate cu cea mai mare grijă, de la cel mai mic până la cel mai mare detaliu.


Prioritățile noastre sunt: calitatea înaltă de execuție și durata scurtă de realizare. În plus, livrarea și montajul sunt gratuite.

Dorești un garaj metalic?