Zahradní domek 3,6×3,6m + přístřešek 3x3,6 m - Ořech
Consultant pentru clienți

Sfaturi utile: pregătește-ți mașina pentru toamnă

Vara s-a terminat, iar primele zile de toamnă deja ne-au adus temperaturi mai joase decât cele cu care ne-am obișnuit. Prin urmare, mașina dumneavoastră are nevoie de puțină atenție până la sosirea anotimpului rece. Pentru că anotimpul rece se apropie, îți propunem câteva sfaturi și accesorii de întreținere auto, care te pot ajuta să îți protejezi eficient autoturismul.

Iată câteva sfaturi utile:

– Verificați defectele la nivelul caroseriei – Vremea rece și umezeala pot afecta serios caroseria mașinii, dacă aceasta este lovită și tabla este expusă, nemaifiind protejată de vopsea. Dacă ați întâmpinat astfel de probleme, este indicat să le rezolvați până la venirea iernii, astfel încât elementele de caroserie să nu fie expuse și atacate de rugină.

– Sistemul de climatizare este un alt element important de siguranță pe timp de toamnă pentru că ploile frecvente vor face ca interiorul să fie plin de umiditate și, în consecință, geamurile să se aburească. Verifică toate funcțiile lui, iar dacă aerul nu este suficient de rece sau nu dezumidifică în câteva secunde aerul din interior mergi la un atelier specializat pentru a completa freonul.

– Nivelul lichidelor este un alt aspect pe care trebuie să îl verificați. Prima etapă este cea vizuală. Verificați eventualele scurgeri – uitați-vă dacă sub mașină sunt vizibile urme de lichide. Țineți cont că nivelul de ulei este esențial pentru o bună funcționare a motorului, așa că nu ezitați să-l verificați și să completați până la nivelul optim, dacă este nevoie. Nu uita să verifici atent daca lichidul de răcire și cel de frână se află între limitele de minim și maxim și nu uitați să umpleți vasul cu lichid de spălare pentru parbriz.

– Înlocuirea carpetelor – Covoraşele de cauciuc calitative vor amâna pentru mai mult timp următoarea curăţare chimică.

– Verificați starea bujiilor și a bateriei – Pentru ca pornirea în sezonul rece să fie fără emoții, trece pe lista de sfaturi de întreținere auto iarna și verificarea bujiilor.

Prin urmare, ce putem face pentru a ne proteja mașina personală pe perioada sezonului rece? În mod evident, cea mai bună soluție este parcarea mașinii într-un garaj acoperit.

De principiu, mașinile din ziua de azi sunt proiectate și construite în așa fel încât să reziste în condiții meteo specifice fiecărui anotimp. Cu toate acestea, vremea extremă poate aduce prejudicii atât bunei funcționări a mașinii dumneavoastră, cât și aspectului său exterior.
Garajele auto pot fi folosite și ca spațiu de depozitare pentru uneltele și sculele necesare fiecăruia, pentru întreținerea sau depozitarea motocicletei spre exemplu, sau pentru alte obiecte ce țin de diferite hobby-uri.

Cât costă garajele metalice?

Costurile unui garaj metalic sau garaj din tablă variază în funcție de dimensiuni și de tipul de tablă aleasă (zincată sau acrilată), întrucât acestea diferă atât din punct de vedere al rezistenței, cât și ca aspect. Orientativ, puteți găsi modele de garaj din tabla zincată cu ușă basculantă cât și modele de garaj din tablă cutată stejar auriu și alte nuanțe moderne ce pornesc de la suma de 2000 de lei, ele fiind soluții accesibile pentru buzunarul oricui.

Garajele auto îți protejează mașina de condițiile meteo nefavorabile:

Acestea sunt câteva sfaturi cu rol major în ceea ce privește siguranța, dar care sunt ușor de verificat și de cele mai multe ori nu sunt extrem de scump de remediat. Chiar și așa, siguranța trebuie să primeze în orice condiții.
Suntem de părere că funcționalitatea construcției primează în fața avantajelor de tip estetic și că acesta reprezintă doar un detaliu ce poate fi cu ușurință trecut cu vederea atunci când acordăm avantajelor importanța care li se cuvine.
Oferim garaje metalice, în conformitate cu nevoile dumneavoastră, la cel mai mic preț de pe piață. Prioritățile noastre sunt: calitatea înaltă de execuție și durata scurtă de realizare.
Indiferent de material, dacă doriți un garaj metalic pentru a oferi adăpost mașinii dumneavoastră sau pentru a depozita diferite unelte, ideal este să apelați la serviciile unei firme specializate în fabricarea garajelor metalice.