Consultant pentru clienți

Uși de garaj potrivite nevoilor tale

Garaje metalice vă pune la dispoziție uși de garaj rezistente și accesibile ca preț. Proprietarii care au garaje proprii au nevoie de o construcție rezistentă, perfectă pentru mașină sau alte accesorii și unelte pe care doresc să le depoziteze.

Ușile de garaj vin în diferite culori și mărimi. Puteți alege dintr-o gamă variată de produse de la ușă de garaj manuală la ușă de garaj basculantă.
• Ușă de garaj 3,7×2,8 m – alb
• Ușă de garaj 2,8×2,6 m – alb
• Ușă de garaj 3,2×3,2 m – maro
• Ușă de garaj 3×2 basculantă, fereastră suplimentară x2
• Ușă de garaj 3,5×4 m – verde
• Ușă de garaj 2,8×2 m – maro

Blach-Trans este o firmă din Polonia cu experiență în designul și fabricarea produselor din tablă, nu numai pentru clienții individuali, ci și pentru întreprinderi mici, mijlocii și mari. Garaje metalice vă pune la dispoziție gama variată de produse pe care compania le oferă.

Porți pentru garaj cu un cat și cu două caturi

Porțile cu caturi reprezintă o opțiune perfectă în cazul, în care nu vreți să pierdeți nici un fel de spațiu în garaj, sau sunteți limitați de înălțimea pragului datorită a tot felul de piedici. Construcția lor este simplă, stabilă și nezgomotoasă. Porțile cu două caturi se recomandă la garajele, la care datorită înălțimii mici nu există posibilitatea montajului unei porți rabatabile.

Poartă pentru garaj rabatabilă

Ușile de garaj rabatabile BLACHTRANS reprezintă cea mai economică soluție pe piață. Datorită tehnicii simple se pot amplasa practic la orice garaj. Sunt fabricate din oțel, fapt datorită căruia sunt rezistente la deteriorarea mecanică, condiții climaterice sau la efracție. Pentru trecerea simplă fără necesitatea deschiderii întregii porți, recomandăm completarea porții cu o ușă de intrare. Pentru deschidere folosim un sistem de comandă simplu și de calitate.


Ce ar trebui să aveți în vedere înainte de a achiziționa uși garaj?

Recomandăm a se avea în vedere următoarele detalii:
Izolația termică (dacă este necesară)
Culoarea ușii – să se potrivească cu cea a întregii construcții
Nivelul de securitate – pentru că nu doriți ca ușa să reprezinte o cale facilă de acces în interiorul garajului dvs. după ce ați încuiat
Tipul de acționare al ușii – vertical/orizontal/culisant
Dimensiunea ușii – este vorba de o dimensiune corectă, care să asigure îmbinarea perfectă a ușii cu pereții garajului
Amplasarea garajului
Garanția oferită de producător – firma noastră oferă garanția produsului și a montajului

Cum se alege dimensiunea unei uși de garaj?

Ușa de garaj se alege bineînțeles în funcție de dimensiunea golului existent în corpul garajului pentru a permite îmbinarea perfectă a tuturor componentelor. În cazul în care nu aveți construcția garajului în stadiul final, vă recomandăm alegerea unei dimensiuni standard, furnizate de către producător, făcând astfel economii consistente la achiziționarea unei uși de garaj basculante. Oferim uși de garaj într-o gamă variată de modele completând astfel caracterul individual și elegant al locuinței dumneavoastră.

Fiecare ușă de garaj are nevoie de spații de montaj (stânga, dreapta și sus) și de un spațiu de culisare în adâncime, pe care trebuie să le aveți în vedere încă de la construcția garajului. Nu vă limitați doar la structură – o scurgere pluvială, o conductă sau un corp de iluminat pot reprezenta impedimente în montajul ușii de garaj.

Costurile unei uși de garaj sunt eficientizate la maxim, întrucât este o ușă realizată la o dimensiune standard, cu pierderi reduse de material. Veți vedea că aceasta nu este numai accesibila ca preț, ci și fiabilă.

Atunci când vorbim despre construirea unui garaj ideal, ne gândim la diverse materiale care pot satisface preferinţele noastre. Un material pe care îl puteţi lua în considerare este metalul. Acesta oferă mai multe avantaje faţă de uşile din lemn. Majoritatea oamenilor preferă adesea lemnul, pentru că pare elegant, însă un garaj cu uşi din metal poate fi mult mai avantajos pentru dumneavoastră.

Garajele metalice oferă foarte multe avantaje utilizatorului, cum ar fi:
• securitate;
• durabilitatea construcției;
• protecție împotriva factorilor de mediu și chiar împotriva incendiilor.

Related Posts