Plechová garáž 7x5,5m - bílá/tmavě hnědá
Client Advisor

Cum sa va amenajati gradina?

O buna organizarea a spatiului din curtea dumneavoastra poate sa schimbe design-ul locuintei? Raspunsul sigur este “Da”, si nu numai atat, o buna amenajare a gradinii din propria curte poate sa sporeasca utilitatea curtii la nivelul la care aveti nevoie. Puteti face din curtea dumneavoastra un locul potrivit pentru petrecerea timpului cu familia si prietenii, un adapost sigur pentru animalele dumneavoastra de companie si a altor proprietati detinute de dumneavoastra.

Ce ar trebui sa contina o gradina bine amenajata?

Inainte de toate, este necesar sa va ganditi ce asteptari aveti de la gradina dumneavoastra, ce scopuri ar trebui sa indeplineasca, dar si costurile aproximative pe care sunteti dispus sa le cheltuiti. O gradina amenajata, este o gradina echipata cu diferite structuri, cum ar fi: garaj din tabla, tarc pentru caini, casuta de gradina. Amenajarea gradinii  face din locuinta dumneavoastra un loc atractiv dar si un loc foarte util pentru dumneavoastra.

Garajele metalice din tabla

Garajul metalic este o necesitate, in cazul in care dumneavoastra detineti un autovehicul, contructia unui garaj va proteja autovehiculul dumneavoastra de diversele fenomene meteorologice, care pe termen mai lung, sau chiar pe termen scurt pot duce la deteriorarea calitatii acestuia.

Unul dintre beneficiile garajelor metalice este faptul ca acesta poate servi drept loc de gospodarie pentru pastrarea diferitelor articole pentru intretinerea masinii. In ceea ce priveste amplasarea acestuia, garajul nu necesita fundatii speciale, acestea pot sa fie construite oriunde in curte, dar ar fi favorabil ca acesta sa fie plasat in apropierea portii pentru o buna accesabilitate.

Garajul este unul din punctele principale in ceea ce priveste amenajarea gradinii dumneavoastra, dar pe langa acesta este importanta alegerea unei porti de garaj atractive, aceste pot sa fie cu un cat, sau cu doua caturi, de asemenea pot sa fie rabatabile, in functie de preferintele dumneavoastra.

Tarcurile pentru caini

Amenajarea gradinii trebuie sa cuprinda si vietuitoarele din curtea dumneavoastra, astfel tarcul pentru caini este o necesitate in cazul in care aveti unul sau mai multi patrupezi de curte. Tarcurile pentru caini au diferite beneficii care pe langa rolul de a oferii patrupedelor un adapost sigur si confortabil, au rolul de a face din gradina un loc mai atractiv, un bun design, poate aduce acest plus amenajarii gradinii dumneavoastra.

Amplasarea acestuia nu necesita mari batai de cap in planificarea ideii de amenajare a gradinii. Este importanta insa amplasarea acestuia intr-un loc din care sa fie vizibila intrarea in curte, iar pe langa aceasta, prioritara este protectia cainelui de fenomenele meteorologice care ar putea deteriora sanatatea acestuia. Tipul tarcului este un alt detaliu important, structura tarcului pentru caini poate sa fie diferita, construind exact tipul tarcului pe care il considerati ideal pentru caine, dar si pentru gospodaria dumneavoastra

Casutele de gradina

Implicarea unei casute de gradina in ideea de amenajare a gradinii dumneavoastra ar fi una foarte benefica, deoarece o casa de gradina este foarte practica, utila pentru gospodaria dumneavoastra. Pentru constructia unei casute de gradina este important sa gasiti un loc plat, accesibil, in afara de aceste doua detalii care sporeste utilitatea casutei de gradina, aceasta nu necesita alte conditii, fiind usor de construit, nefiind nevoie de fundatie.

Aceste case de gradina au o mobilitate ridicata, fiind posibila demontarea si montarea lor in o alta parte,in cazul in care ideea de amenajarea a gradinii se schimba, dar in acelasi timp sunt si foarte rezistente. Acestea pot fi construite intr-un mod placut, din punct de vedere al design-ului, pe langa utilitatea pe care acestea o ofera, sa fie si atractive, placute la vedere. Acestea pot sa fie facute in functie de preferintele dumneavoastra, de diferite dimensiuni, din diverse materiale, asa incat sa fie exact ceea ce va doriti.

In ceea ce priveste importanta unei casute de gradina in planul de amenajarea a gradinii dumneavoastra, casuta de gradina este prioritara, deoarece este foarte utila, principalul rol a acesteia este acela de a va ajuta in gospodarie.

Dimensiunea si pretul casutelor de gradina variaza in functie de dimensiunea curtii dumneavoastra. Garajemetalice.ro va pune la dispozitie o gama variata de produse si nuante pentru toate gusturile de la casuta de gradina de 3x3m culoare rosie la casuta de gradina 6x3m nuanta de nuc , preturile fiind de la 1800RON si pot ajunge la peste 5000RON.

Amenajarea curtii in functie de tipul acesteia

O curte necesita o amenajare corespunzatoare indiferent ca este o curte mica sau o curte de dimensiuni mai mari. In cazul in care detineti o curte de dimensiuni mai mici, amenajarea gradinii necesita o buna organizare a spatiului din curte si totodata ideea de amenajare a gradinii sa fie bine gandita. In cazul in care va doriti o gradina utilata, in toate domeniile, acest lucru este posibil si in cazul amenajarii unei curti mici, in cazul acesta dimensiunile structurilor metalice joaca un rol foarte important in gandirea ideii de amenajare a curtii. Este posibila amenajarea curtii mici cu tot ce aveti nevoie, insa este important sa imbinati utilitatea amenajarii gradinii cu design-ul acesteia pentru a avea o gradina pe placul dvs.

Costurile pe care le necesita amenajarea gradinii

In functie de nevoia de dotare a gradinii dumneavoastra, costurile amenajarii gradinii pot sa difere de la caz la caz. Este important sa calculati de la inceput costurile necesare pentru planul de amenajare a gradinii pe care il doriti, pentru a gestiona benefic spatiul si resursele financiare pe care doriti sa le utilizati. Amenajarea curtii dumneavoastra poate porni de la 10.000 lei, amenajare care ar cuprinde o amenajare totala a curtii, si poate ajunge la cateva sute de mii de lei, in functie de preferintele pe care le aveti in amenajarea curtii cu structurile metalice dorite. Cu siguranta costurile difera si in functie de tipul curtii, daca planul este pentru amenajarea unei curti mici, sau amenajarea unei curti mari. Calcul unui cost informativ premergator amenajarii curtii, il puteti efectua dupa stabilirea exacta a planului de amenajarea a gradinii.

Garaje, hale de depozit, depozite pe șantier, adăposturi, șoproane, porți rabatabile garaj și cuști pentru câini – asigurăm transport și montaj GRATUITE