Cum să vă proiectați grădina?

Aveți o zonă neajustată în jurul casei dvs. de familie? Construiți-vă atunci o grădină care face parte din zona de relaxare și odihnă. Este un loc unde puteți petrece timpul cu cei apropiați dumneavoastră, familia și prietenii. Dar cum să o proiectați și unde să amplasați elementele necesare?

Gândiți-vă mai întâi la ceea ce așteptați

Înainte de a intra în acțiune și de a începe să planificați totul, trebuie să vă gândiți mai întâi la ceea ce vă așteptați de la o grădină, ce scop va servi și cine va trăi în ea. Important este și câți bani puteți investii în înființarea ei.

Unde să plasați garajul metalic

Garajele metalice servesc adesea nu numai ca loc de parcare pentru mașină, dar sunt folosite și ca o clădire din gospodărie, magazie, atelier etc. Garajele metalice pot fi plasate aproape oriunde în grădină, deoarece în majoritatea cazurilor nu necesită fundații speciale.

Unde să punem țarcul?

Mulți câini consideră binevenită amplasarea țarcului în așa fel încât să poată vedea ușa casei sau intrarea în grădină, pentru a vedea ce se întâmplă. Pe de altă parte, este necesar să asigurați câinelui și o anumită cantitate de intimitate și posibilitatea de a se ascunde.

Dacă câinele este unul gălăgios, țarcul nu trebuie să fie plasat lângă gardul cu vecinii. În același timp, nu ar trebui să fie plasat nici în colțul cel mai îndepărtat al grădinii, câinelui nu trebuie să i se pară că este părăsit, își poate face apoi cunoscute sentimentele în mod zgomotos. La amplasare, este necesar să se ia în considerare și aspectul grădinii – în special terenul și accesibilitatea asociată cu acesta sau chiar și condițiile speciale ale locului.

Locul ideal pentru casa de grădină

Pentru construirea unei case de grădină este necesar un loc plat în grădină. Aceste construcții de grădină sunt apoi foarte simplu de construit, iar unele nu au nevoie nici de fundație. Dacă aveți o bucată de pământ care este puțin neuniform, vă pot ajuta socluri din beton, așezarea lor vă oferă ulterior amplasarea casei de grădină în plan drept.